Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Προκριματικά με γκολ στην Σκανδιναβία και έδρα στα Βαλκάνια

Προκριματικά με γκολ στην Σκανδιναβία και έδρα στα Βαλκάνια
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 - 11:42

Τα παιχνίδια για τα Playoffs των Europa και Conference League ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα και το Betmarket έχει τα προγνωστικά στοιχήματος (22/8/24).

Προγνωστικά (22/8/24): Μόλντε – Έλφσμποργκ

*Ντέρμπι Σκανδιναβίας για τα playoffs του Europa League.

Η Μόλντε είναι ξεκούραστη καθώς δεν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα προκειμένου να είναι πανέτοιμη για το σημερινό ματς. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Σερκλ Μπριζ. Νίκησε με 3-0 εντός έδρας και η ήττα με 1-0 στον επαναληπτικό δεν της στέρησε κάτι. Στο πρωτάθλημα Νορβηγίας είναι στην 4η θέση με 31 βαθμούς. Διαθέτει μία δυνατή έδρα στην οποία μάλιστα μετράει 10 συνεχόμενα over 2.5 σε όλες τις διοργανώσεις.

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η Έλφσμποργκ. Στα τελευταία 12 ματς μετράει 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Εντυπωσιακό είναι ότι έχει σκοράρει σε όλα αυτά τα παιχνίδια. Στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης απέκλεισε την Ριέκα χάρη στο 1-1 του πρώτου αγώνα και τη νίκη με 2-0 στον επαναληπτικό εντός έδρας. Στο τελευταίο της χρονικά ματς ήρθε ισόπαλη 1-1 κόντρα στη Μιάλμπι, κάνοντας ένα μίνι ροτέισον.

Με βάση τα όσα είπαμε παραπάνω αυτό που περιμένουμε από το ματς είναι να δούμε γκολ. Η Μόλντε είναι ομάδα έδρας και πάντα αποδίδει καλύτερα στα εντός, ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από συνεχόμενες καλές εμφανίσεις. Το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.00 από τη Stoiximan είναι η επιλογή μας.

Προγνωστικά (22/8/24): Ριέκα – Ολίμπια Λιουμπλιάνας

Πρώτος αγώνας για τα playoffs του Conference League.

Η Ριέκα υποβιβάστηκε από το Europa League στο οποίο αποκλείστηκε από την Έλφσμποργκ. Προέρχεται από εντός έδρας νίκη με 4-0 κόντρα στην Ίστρα. Σε 3 ματς πρωταθλήματος μετράει 2 νίκες και μία ισοπαλία, ενώ δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ, κάτι που είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που το έχει καταφέρει. Γενικά είναι ομάδα έδρας αφού σε 4 ματς που έχει δώσει εντός σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 3 νίκες και οι 2 μάλιστα ήταν με «τεσσάρες». Αντιθέτως, εκτός δεν έχει ακόμα νίκη.

Η Ολίμπια Λιουμπλιάνας κατάφερε να περάσει δύο προκριματικούς γύρους για να βρεθεί στα playoffs της διοργάνωσης. Μάλιστα, στον προηγούμενο απέκλεισε τη Σέριφ με 2 νίκες και συνολικό σκορ 4-0. Μετράει μόνο νίκες στα ευρωπαϊκά ματς με 8 γκολ ενεργητικό και μόλις 1 παθητικό. Στο πρωτάθλημα Σλοβενίας έχει κάνει μία καλή αρχή με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 5 ματς. Δεν έχει γνωρίσει ήττα σε επίσημο παιχνίδι μέχρι τώρα και γενικά δεν δέχεται εύκολα γκολ. Ωστόσο, σήμερα το επίπεδο δυσκολίας λόγω του αντιπάλου έχει ανέβει σημαντικά.

Η Ριέκα είναι πιο ποιοτική ομάδα και δίκαια δίνεται ως φαβορί. οι Κροάτες παίζουν εντός έδρας που αποδίδουν καλύτερα κάτι που το μαρτυράνε και έως τώρα αποτελέσματά τους. Κόντρα στην Ίστρα φάνηκε να μην επηρεάστηκαν από τον αποκλεισμό. Οι Σλοβένοι από την πλευρά τους είναι μία καλή ομάδα, έχουν κάνει μία καλή πορεία έως τώρα και δεν χάνουν εύκολα. Όμως, σήμερα είναι το αουτσάιντερ. Ο άσος στο 1.85 της Fonbet θεωρούμε ότι είναι υψηλός και θα τον επιλέξουμε.

Προγνωστικά (22/8/24) - Betmarket επιλογές

22/8, 20:00 Μόλντε – Έλφσμποργκ Goal/Goal & Over 2.5 @ 2,00

22/8, 21:00 Ριέκα – Ολίμπια Λιουμπλιάνας 1 @1.85

Διαβάστε επίσης