Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 8/8)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 8/8)
Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2024 - 13:01

Ένδοξες εποχές του παρελθόντος ετοιμάζεται να ζήσει απόψε το ΟΑΚΑ (21:00), με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Άγιαξ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΓΙΑΞ (21:00): Αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα, προκειμένου να έρθει η πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League, δηλώνουν άπαντες στον οργανισμό του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» ξεπέρασαν με δύο νίκες το εμπόδιο της βουλγαρικής Μπότεφ Πλόβντιβ, με τη ρεβάνς στη Φιλιππούπολη να εξελίσσεται σε παράσταση για έναν ρόλο (0-4). Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο άνοιξε το σκορ στο 6’ με τον Γερεμέγεφ, «κόβοντας» τα πόδια των αντίπαλων παικτών και στο 34’ ήρθε το αυτογκόλ του Ούτζα, μετά από προσπάθεια του Τζούρισιτς. Ο Σέρβος, πάντως, χρίστηκε σκόρερ στο 45’, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, ενώ ο Γερεμέγεφ με το δεύτερο προσωπικό γκολ στο 50’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι, με συνολικό σκορ 6-1, ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το πρώτο εμπόδιο και συνεχίζει. Νέο πρόσωπο στην ευρωπαϊκή λίστα, αλλά και στην αποστολή, είναι ο αρχηγός, Φώτης Ιωαννίδης (φορ), ο οποίος πήρε τη θέση του Βέρμπιτς (αρ. εξτρέμ).

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΓΙΑΞ (21:00): Με το δεξί ξεκίνησε τη θητεία του στον Άγιαξ ο Φραντσέσκο Φαριόλι. Ο 35χρονος Ιταλός, ο οποίος είναι ο πρώτος μη Ολλανδός προπονητής μετά τον Δανό, Μόρτεν Όλσεν (1997-1999), που κάθεται στον πάγκο της ομάδας, οδήγησε τον «Αίαντα» στην πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League απέναντι στη Βοϊβοντίνα. Μετά τη δύσκολη νίκη με 1-0 στο Άμστερνταμ, οι Ολλανδοί πέρασαν από τη Σερβία με 3-1, το οποίο διαμορφώθηκε στο φινάλε. Στο γκολ του Σούταλο (53’), υπήρξε άμεση απάντηση στο 59’, με το ματς να είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο κυνικοί και με τα τέρματα του Χάτο (85’) και Τραορέ (90’), έφτασαν στη δεύτερη νίκη και πρόκριση. Στην αποστολή μπήκε για πρώτη φορά μετά το Euro 2024 ο Μπρόμπεϊ (φορ, πρώτος σκόρερ πέρυσι). Αντίθετα, βρίσκονται εκτός οι Μπέργκβαϊν (πολύτιμος εξτρέμ) και Ράσμουσεν (επιθετικός), συν τους Βάινταλ (αρ. μπακ) και Ταχίροβιτς (μέσος), οι οποίοι δεν υπολογίζονται.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΓΙΑΞ)

ΜΠΡΑΓΚΑ - ΣΕΡΒΕΤ (22:30): Υγιεινό περίπατο έκανε η Μπράγκα στον δεύτερο προκριματικό γύρο, εκεί όπου πέρασε με δύο νίκες τη Μακάμπι Πετάχ Τίκβα με συνολικό σκορ 7-0. Στην Πορτογαλία έβαλε... μόνο δύο γκολ (2-0) και θα μπορούσε πολλά περισσότερα, ενώ στο εκτός έδρας ματς (Βουλγαρία) ήταν εξαιρετικά αποτελεσματική και συνέτριψε την αντίπαλό της με 5-0. Πάντως, και σε αυτόν το γύρο έχει το πάνω χέρι, έστω και αν στα... χαρτιά εκτιμάται ότι μπορεί να συναντήσει λίγο περισσότερη αντίσταση. Στο πρωτάθλημα, πέρσι δεν πήγαινε παραπάνω, τερματίζοντας στην 4η θέση, ενώ φέτος η νέα σεζόν εντός των συνόρων ξεκινάει το προσεχές Σαββατοκύριακο με το παιχνίδι απέναντι στην Εστρέλα (11/8). Δίνεται εκτός για το Μπράγκα - Σερβέτ ο Μπάνζα (επιθετικός), ο Ολιβέιρα (κεντρικός αμυντικός) και ο Μπαμπού (κεντρικός αμυντικός).

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΜΠΡΑΓΚΑ - ΣΕΡΒΕΤ (22:30): Η Σερβέτ μπαίνει τώρα στη «μάχη» της Ευρώπης και σαφώς έχει πολύ δύσκολο έργο. Αποτελεί, βέβαια, ερωτηματικό το πώς θα παρουσιαστεί. Πέρσι έκανε πολύ καλή σεζόν στην Ελβετία, τερματίζοντας στην 3η θέση πίσω από τη Γιουνγκ Μπόις και τη Λουγκάνο. Φέτος, έχει παίξει ήδη τέσσερα ματς και έχει 3-0-1 και 9-7 γκολ. Κέρδισε Λουκέρνη (2-1), την πρωταθλήτρια Γιουνγκ Μπόις (3-1) και Ιβερντόν (3-2), αλλά έχασε προ ημερών 3-1 από τη Λουγκάνο. Έχει νέο προπονητή σε σχέση με πέρσι, ανέλαβε ο 40χρονος Τόμας Χαμπερλί, ενώ έχει κάνει και αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της μέχρι στιγμής. Για τον αγώνα δίνεται εκτός μόνο ο φορ Μπενιαγκμπά.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΜΠΡΑΓΚΑ - ΣΕΡΒΕΤ)

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Διαβάστε επίσης