Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η αγορά των σκόρερ κρύβει τις καλύτερες αποδόσεις

Η αγορά των σκόρερ κρύβει τις καλύτερες αποδόσεις
Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2024 - 13:43

Με ένα παιχνίδι για τα προκριματικά τoυ Conference κι ένα από τα προκριματικά του Champions League ασχολείται το Betmarket στα προγνωστικά ημέρας.

Κοπεγχάγη – Μπάνικ Οστράβα

Με μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη η Κοπεγχάγη, είναι ορθώς το φαβορί για την πρόκριση απέναντι στην Μπανίκ Οστράβα η οποία επιστρέφει στην Ευρώπη για πρώτη φορά μετά από 14 (!) χρόνια.

Οι Δανοί είναι δυνατή στην έδρα τους, με τους οπαδούς τους να δημιουργούν εκρηκτική ατμόσφαιρα. Σε τρομερή φόρμα ο Ισλανδός επιθετικός Οσκαρσον, ο οποίος έχει σκοράρει 4 φορές στα πρώτα 5 παιχνίδια της νέας σεζόν (3/5 φετινά παιχνίδια).

Είναι το… βαρύ πυροβολικό της Κοπεγχάγης και απέναντί του θα βρει μία άμυνα η οποία παρουσιάζει προβλήματα κάθε φορά που απομακρύνεται από τη βάση της. Το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Οσκαρσον είναι αυξημένο και από την στιγμή που προσφέρεται σε ενισχυμένη* απόδοση του 2.50, αποτελεί επιλογή στα προγνωστικά ημέρας.

Σλόβαν Μπρατισλάβας - ΑΠΟΕΛ

Πέρασε 2 προκριματικούς γύρους για να φτάσει μέχρι εδώ η Σλόβαν. Στον 1ο απέκλεισε την Στρούγκα με συνολικό σκορ 6-3. Στη συνέχεια ακολούθησε η Τσέλιε, εκεί όπου πήρε ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι και μετά κέρδισε με 5-0 μέσα στην έδρα της. Η ομάδα έχει δείξει ισχυρές επιθετικές δυνατότητες, σημειώνοντας πολλά γκολ σε πρόσφατες αναμετρήσεις. Ωστόσο, η άμυνα τους έχει δείξει στιγμές αστάθειας, τις οποίες θα πρέπει να διορθώσουν ενάντια σε μια ανταγωνιστική ομάδα όπως ο ΑΠΟΕΛ.

Κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Πέτροκουμπκ όμως τώρα ο πήχης της δυσκολίας έχει ανέβει πολύ. Η ομάδα του David Gallego οφείλει να παρουσιάστει πιο έτοιμη και να προσπαθήσει να περιορίσει τις επιθετικές δυνατότητες της αντιπάλου ομάδας. Έπειτα θα πρέπει να παίξει γρήγορα στους κενούς χώρους για να προκαλέσει κίνδυνο για την αντίπαλο.

Η στοιχηματική μας πρόταση προκύπτει από την αγορά των παικτών και επιλέγουμε να σκοράρει ο Marquinhos για μία ακόμη φορά. Ο μοναδικός παίχτης του ΑΠΟΕΛ που σκόραρε απέναντι στην Πέτροκουμπ έχει πιθανότητες αλλά και ικανότητα να το πράξει και απόψε. Στις αντεπιθέσεις θα είναι για μία ακόμη φορά ο παίκτης κλειδί για τον ΑΠΟΕΛ. Στα 4.50 η απόδοση του για να σκοράρει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

7/8 – 20:00 – Κοπεγχάγη – Μπάνικ Οστράβα: Να σκοράρει ο Οσκαρσον (2.50)

7/8, 21:30 Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΑΠΟΕΛ: Anytime scorer Marquinhos (απόδοση 4.50)

Καθημερινά στο Betmarket.gr μπορείτε να βρείτε προγνωστικά ημέρας για τα πιο δημοφιλή σπορ και τους Ολυμπιακους αγώνες.

Διαβάστε επίσης