Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΤΕΡΝΑΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΤΕΡΝΑΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2024 - 18:49

Στην Ιταλία βρίσκεται από χθες η αποστολή του Ολυμπιακού. Έπειτα από την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στην Ολλανδία, οι Πειραιώτες δίνουν ακόμη δύο φιλικά αυτή την φορά στην Ιταλία. Πιο συγκεκριμένα απόψε αντιμετωπίζουν την Τερνάνα (19:30, ομάδα τρίτης κατηγορίας), ενώ αύριο ακολουθεί το crash test απέναντι στην Ρόμα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Επί ολλανδικού εδάφους οι ερυθρόλευκοι έδωσαν τέσσερα φιλικά, αυτά απέναντι σε Άγιαξ (ήττα 1-0), Μαλίν (νίκη 2-0), Αλ Κάντσια (2-2) και Ναϊμέγκεν (νίκη 2-0), δείχνοντας αρκετά καλή εικόνα. Με την αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκονται και τα δύο τελευταία (χρονικά) μεταγραφικά αποκτήματα, ο Νορβηγός εξτρέμ, Κρίστοφερ Βέλντε και ο Ουκρανός επιθετικός, Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν τα πρώτα λεπτά συμμετοχής με τη νέα τους ομάδα. Να θυμίσουμε, μετά τη Ρόμα (3/8, 18:00), που προαναφέραμε, ο Ολυμπιακός έχει να παίξει, ακόμη, με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (8/8, 21:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και με τον Άρη Λεμεσού (10/8, 20:30), στην Κύπρο. Επίσης, να σημειώσουμε ότι το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι απέναντι στον Βόλο, στο Πανθεσσαλικό, στις 17 Αυγούστου (20:00).

Από την άλλη πλευρά η Τερνάνα θέλει να αφήσει πίσω της μια για πάντα την περασμένη καταστροφική χρονιά και να κάνει ένα νέο restart. Αν και το πάλεψε αρκετά φτάνοντας μέχρι τα playoff του υποβιβασμού δεν μπόρεσε να αποφύγει τον υποβιβασμό και κάπως έτσι η νέα αγωνιστική περίοδο θα την βρει στα γήπεδα της τρίτης κατηγορίας της Ιταλίας. Στα δύο φιλικά που έχει δώσει μέχρι στιγμής η Τερνάνα, διέλυσε με 7-0 την ερασιτεχνική Σαν Τζέμινι, ενώ έφερε 4-4 με την ομάδα Νέων της Ρόμα. Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ίδια ξεκινούν στις 23 Αυγούστου.

ΤΕΡΝΑΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης