Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με την Κολωνία και τα γκολ στο Βέλγιο

Με την Κολωνία και τα γκολ στο Βέλγιο
Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2024 - 12:45

Το νέο πρωτάθλημα στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας κάνει σέντρα με απόδοση - πρόκληση, ενώ στο Βέλγιο τα γκολ αναμένεται να πέσουν… βροχή. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΚΟΛΩΝΙΑ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ (21:30): Η Κολωνία είναι μία από τις ομάδες που υποβιβάστηκε από την Bundesliga στη δεύτερη κατηγορία και ο πρώτος της στόχος είναι να επιστρέψει άμεσα εκεί. Κράτησε τον βασικό της κορμό και φέτος, έχει πολύ ποιότητα, καλή έδρα και αν κάνει τα βασικά μίνιμουμ θα είναι διεκδικήτρια. Έχει πολύ υψηλό μπάτζετ, είναι κοινό μυστικό ότι θέλει να ανέβει, ενώ στα φιλικά της είναι αήττητη. Είναι ένα από τα φαβορί για άνοδο και για την πρώτη τριάδα έτσι κι αλλιώς. Αξίζει να σημειωθεί πως η Κολωνία έχει ένα μπάτζετ 70 εκατ. ευρώ, σε αντίθεση με το Αμβούργο που έχει περίπου 38. Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που πήρε ο Κάρστενσεν είναι η πιο ακριβή της μεταγραφή και τον πήρε για 1.5 εκατομμύριο από την Γκενκ.

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΚΟΛΩΝΙΑ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ (21:30): Το Αμβούργο από την πλευρά του είναι κλασικά, από την ημέρα που έπεσε στην Bundesliga 2, κάπου εκεί κοντά, αλλά ποτέ δεν καταφέρνει να πάρει την πολυπόθητη άνοδο. Είναι μια ομάδα που έχει φτάσει 2-3 φορές τα τελευταία χρόνια μια ανάσα από την Bundesliga, αλλά ποτέ δεν ανέβηκε. Πέρσι τερμάτισε στην πρώτη πεντάδα, αλλά εκτός από τη διεκδίκηση της επιστροφής. Φέτος, έχει πάει σε μια διαφορετική προσέγγιση, έχει ρίξει κάπως το μπάτζετ του, αλλά παραμένει δυνατό. Είναι ένα ισχυρό αουτσάιντερ. Δεν ενισχύθηκε πολύ, ενώ αναμένεται και πάλι εντός έδρας να πετάει... φωτιές.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (KOΛΩΝΙΑ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ)

ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝΤ ΖΙΛΟΥΑΖ - ΜΠΙΡΣΧΟΤ (21:45): Ολόκληρη η πρώτη αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία του Βελγίου ήταν μια έκπληξη στα αποτελέσματα. Ωστόσο μας έδειξε ένα κοινό στοιχείο και αυτό ήταν πως οι ομάδες ακόμη δεν έχουν ετοιμαστεί ούτε στο ελάχιστο για τη νέα σεζόν. Αυτό είναι λογικό αν σκεφτούμε πως και οι 16 ομάδες της κατηγορίας δεν έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφές τους και δεν έχουν κλείσει το ρόστερ τους. Πιο πολύ με φιλικά προετοιμασίας μοιάζουν τα παιχνίδια τους παρά με επίσημες αναμετρήσεις. Η Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ την πρώτη αγωνιστική αντιμετώπισε τη Ντέντερ σε ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι το οποίο και έμεινε στο άγονο 0-0. Οι φάσεις ήταν ελάχιστες και όπως γράψαμε κι πριν έμοιαζε με φιλικό προετοιμασίας.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝΤ ΖΙΛΟΥΑΖ - ΜΠΙΡΣΧΟΤ (21:45): Η Μπίρσοτ από την άλλη έμεινε κι εκείνη στο 0-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Λέουβεν και το παιχνίδι δεν πρόσφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις. Οι δυο ομάδες κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό κυρίως να μη χάσουν με αποτέλεσμα να δούμε ένα κακό ματς. Ωστόσο παρά τη διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει ανάμεσα στις δυο ομάδες η προϊστορία λέει πως η ομάδα του Ντίρκ Κάιτ δυσκολεύει τους γηπεδούχους. Στους τελευταίους 7 αγώνες μοι γηπεδούχοι μετράνε 3 νίκες, η Μπίρσοτ έφυγε με το τρίποντο 2 φορές ενώ και 2 μάτς έληξαν ισόπαλα.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝΤ ΖΙΛΟΥΑΖ - ΜΠΡΙΣΧΟΤ)

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Διαβάστε επίσης

ΤΕΡΝΑΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΤΕΡΝΑΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού μπαίνει στην τελική της ευθεία με τους ερυθρόλευκους να αντιμετωπίζουν απόψε (19:30) την Τερνάνα στο πρώτο τους φιλικό τεστ επί ιταλικού εδάφους.