Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming
Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2024 - 13:35

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming: Το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση στην οκτάδα του Ολυμπιακού τουρνουά παίζει σε λίγη ώρα (14:30) η Ελλάδα κόντρα στην Αυστραλία.

Έπειτα από την εξαιρετική εμφάνιση και την νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην Ισπανία, η Αυστραλία δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια, γνωρίζοντας την ήττα από το φαβορί του 'Α ομίλου, Καναδά με 93-83. Αγωνιστικά, είναι πλήρης, καθώς ο Ντάντε Έξουμ ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο κεφάλι και αγωνίστηκε κόντρα στον Καναδά, πετυχαίνοντας μάλιστα και 15 πόντους. Απόψε κόντρα στην γαλανόλευκη θέλει να σημειώσει την δεύτερη νίκη της η οποία αυτόματα θα της χαρίσει και την πρόκριση στην νοκ άουτ φάση. Μια πρόκριση βέβαια που μπορεί να έρθει και με ήττα υπό προϋποθέσεις στις ισοβαθμίες. «Σε αυτό το παιχνίδι, θα παίξουμε με τον καλύτερο αθλητή του κόσμου (σσ. τον Γιάννη Αντετοκούνμπο) και έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε αντιμετωπίσει αντίστοιχο παίκτη κοντά στη ρακέτα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Αυστραλίας, , Μπράιαν Γκούρτζιαν.

Από την άλλη πλευρά η Ελλάδα αν και ξεκίνησε με το πόδι στο... γκάζι κόντρα στην Ισπανία στη συνέχεια δεν μπόρεσε να διατηρήσει το ίδιο τέμπο, «πληρώνοντας» ουσιαστικά το «νεκρό» της διάστημα στο φινάλε. Κάπως έτσι ήρθε η ήττα με 84-77 με το αποψινό ματς κόντρα στην Αυστραλία να αποκτά χαρακτήρα «τελικού». Το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη θέλει το ροζ φύλλο αγώνα και με όσους περισσότερους πόντους διαφορά, προκειμένου να ελπίζει σε είσοδο στην οκτάδα. Αγωνιστικά, ο Νικ Καλάθης υπέστη κάκωση στα πλευρά, ωστόσο απόψε θα δώσει κανονικά το παρών. «Είναι το καλύτερο σενάριο που θα μπορούσαμε να έχουμε! Όταν βρίσκεσαι σε Ολυμπιακούς Αγώνες κι έχεις ένα παιχνίδι για να προκριθείς στους οκτώ, αυτό είναι ευλογία. Για αυτό το λόγο παίζουν τα παιδιά μπάσκετ. Για αυτό το λόγο βρισκόμαστε εδώ. Για να παίζουμε τέτοια παιχνίδια και να κερδίζουμε νοκ άουτ, γιατί για μας είναι νοκ άουτ», ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού, Βασίλη Σπανούλη.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης

ΤΕΡΝΑΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΤΕΡΝΑΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού μπαίνει στην τελική της ευθεία με τους ερυθρόλευκους να αντιμετωπίζουν απόψε (19:30) την Τερνάνα στο πρώτο τους φιλικό τεστ επί ιταλικού εδάφους.