Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 1/8)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 1/8)
Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2024 - 13:05

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η δράση με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ να «τσεκάρουν» την πρόκριση σε Βουλγαρία και Ανδόρρα αντίστοιχα. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΜΠΟΤΕΦ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (21:00): Τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών ήθελαν την κατάσταση στην Μπότεφ να είναι έκρυθμη, όμως μάλλον υπερβολικά ήταν τα συμπεράσματα. Συμπεράσματα που έλεγαν πως ο προπονητής της είναι έτοιμος να τα... βροντήξει και να φύγει επειδή η κοπέλα ενός ποδοσφαιριστή δέχτηκε μια... ντομάτα! Δεν παραιτούνται προπονητές για ντομάτες, τουλάχιστον δεν έχει γίνει έως τώρα. Πράγματι υπήρξαν κάποιες κουβέντες από τον προπονητή των Βούλγαρων, Ντούσαν Κέρκεζ, αλλά οι τόνοι έπεσαν στη συνέντευξη Τύπου πριν τον επαναληπτικό του 2-1 του ΟΑΚΑ. Αποτέλεσμα που σίγουρα χαροποιεί τους Βούλγαρους, οι οποίοι φιλοδοξούν πως θα κάνουν την έκπληξη και θα αφήσουν εκτός τον Παναθηναϊκό.

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΜΠΟΤΕΦ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (21:00): Η εικόνα του πρώτου αγώνα του ΟΑΚΑ σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα μάλλον είναι... λάθος. Ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Μπότεφ αλλά δεν ήταν προσεκτικός. Ένα λάθος του Βιλένα έφερε το 2-1, ένα δεύτερο από Σένκεφελντ και Γεντβάι παραλίγο να φέρει το 2-2. Οι πράσινοι πάντβς έχουν πάει στη Φιλιππούπολη έχοντας το προβάδισμα και διατηρώντας τον ρόλο του φαβορί του ζευγαριού. Έχουν μαζί και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, τον Βραζιλιάνο Τετέ, που ανάλογα με την εξέλιξη θα δούμε αν θα χρησιμοποιηθεί. Σένκεφελντ και Βιλένα είναι άρρωστοι και έμειναν στην Αθήνα, ο Ιωαννίδης είναι εκτός. Τσέριν και Ίνγκασον αναμένεται να αγωνιστούν από την αρχή.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΜΠΟΤΕΦ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

ΊΝΤΕΡ ΕΣΚΆΛΝΤΕΣ - ΑΕΚ (19:30): Έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι η Ίντερ ντ' Εσκάλδες στο πρώτο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έτρωγε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, δέχτηκε τέταρτο νωρίς στο δεύτερο και ούτε οι ίδιοι δεν πίστευαν πως μπορεί να συμβεί αυτό που ακολούθησε. Σε 18 λεπτά η ομάδα από την Ανδόρα σημείωσε τρία γκολ (!) και τελικά αντί να φύγει με συντριβή από την Αθήνα έφυγε με το 4-3 που τους έκανε να χαμογελούν. Πιθανόν για εκείνους και να ελπίζουν, αλλά πόσες φορές θα γίνει το ίδιο;

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΊΝΤΕΡ ΕΣΚΆΛΝΤΕΣ - ΑΕΚ (19:30): «Για 65 λεπτά τα πράγματα τα κάναμε τέλεια και έπειτα το παιχνίδι τελείωσε 4-3 λόγω δικών μας λαθών, λόγω κάποιων ισχυρών σημείων του αντιπάλου». Με αυτόν τον τρόπο προσπάθησε ο Ματίας Αλμέιδα να εξηγήσει στη συνέντευξη Τύπου τι συνέβη στο πρώτο ματς της ΑΕΚ με την Ίντερ ντ' Εσκάλδες και το 4-0 μετατράπηκε σε 4-3. Δηλαδή μια βέβαιη πρόκριση πήρε πάνω της μια... σκιά, που η ΑΕΚ πάντως έχει τα πάντα στο χέρι της για να τη διώξει μια και καλή. Προφανώς και παραμένει μεγάλο φαβορί, προφανώς και η λογική λέει πως μπορεί να βάλει ξανά και τέσσερα και πέντε και έξι γκολ απέναντι σε μια ομάδα από την Ανδόρα. Έχει προβλήματα ο Αλμέιδα, αφού εκτός είναι ο Μπρινιόλι, οι Ελίσαον και Γαλανόπουλος που είναι άρρωστοι, ενώ εκτός λίστας βρίσκονται οι Λαμέλα, Περέιρα, Οντουμπάτζο, Τσούμπερ και Πισάρο.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΙΝΤΕΡ ΕΣΚΑΛΝΤΕΣ - ΑΕΚ)

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Διαβάστε επίσης

Επόμενη ομάδα Ιωαννίδη: Τα ιταλικά σενάρια και η «βόμβα» της Νότιγχαμ

Επόμενη ομάδα Ιωαννίδη: Τα ιταλικά σενάρια και η «βόμβα» της Νότιγχαμ

Το επόμενο διάστημα θα γνωρίζουμε το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φώτης Ιωαννίδης με τις επιλογές να είναι αρκετές. Μέχρι τότε πάμε να δούμε τις αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του 24χρονου επιθετικού.