Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επόμενη ομάδα Ιωαννίδη: Τα ιταλικά σενάρια και η «βόμβα» της Νότιγχαμ

Επόμενη ομάδα Ιωαννίδη: Τα ιταλικά σενάρια και η «βόμβα» της Νότιγχαμ
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024 - 14:40

Το επόμενο διάστημα θα γνωρίζουμε το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φώτης Ιωαννίδης με τις επιλογές να είναι αρκετές. Μέχρι τότε πάμε να δούμε τις αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του 24χρονου επιθετικού.

Σε ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σίριαλ έχει εξελιχθεί η περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη. Το όνομα του φορ του Παναθηναϊκού φιγουράρει καθημερινά σε πρωτοσέλιδα και ρεπορτάζ με το μέλλον του στο τριφύλλι να είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο. Η εξαιρετική χρονιά που κατέγραψε (36 συμμετοχές, 21 γκολ) τον έχει φέρει σε αρκετά μπλοκάκια κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων.

Ιωαννίδης Επόμενη Ομάδα

Κατά την διάρκεια του φετινού καλοκαιριού ο επιθετικός των «πρασίνων» έχει δεχθεί προτάσεις τόσο από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όσο και από της Μπολόνια και Ιπσούιτς. Μάλιστα τελευταία που προστέθηκε στο κάδρο είναι η Λάτσιο με τους Ιταλούς να κάνουν γερό... μπάσιμο.

Αποδόσεις Επόμενη ομάδα Ιωαννίδη

Ωστόσο ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει πως ο παίκτης δεν πωλείται και από την στιγμή που ο καιρός περνά και ο Φώτης Ιωαννίδης δεν υπογράφει σε κάποια άλλη ομάδα τότε αυτόματα το τριφύλλι είναι και το μεγάλο φαβορί ώστε να τον διατηρήσει στο δυναμικό του. Κάτι που αποτυπώνεται και στις αποδόσεις σχετικά με το που θα αγωνιζεται την νέα αγωνιστική περίοδο ο 24χρονος φορ.

Όπως είπαμε και πιο πάνω ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο για αυτό άλλωστε η παραμονή του Ιωαννίδη στην ομάδα προσφέρεται αρκετά χαμηλά και συγκεκριμένα στο 1.10. Στη συνέχεια συναντάμε την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο 3.50 με τους Πορτογάλους να ασκούν όλο αυτό διάστημα ασφυκτικό πρέσινγκ προς την πλευρά του τριφυλλιού έχοντας καταθέσει προτάσεις που ξεπερνούν και τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Τελευταία ομάδα που ήρθε να προστεθεί στους υποψήφιους «μνηστήρες» είναι η Λάτσιο η οποία δίνεται στο 8.00.

Διαβάστε περισσότερα για την επόμενη ομάδα του Ιωαννίδη εδώ…

Διαβάστε επίσης