Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποντάρισμα στα γκολ

Ποντάρισμα στα γκολ
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024 - 13:17

Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον οι επαναληπτικοί στον Β’ προκριματικό γύρο του Champions League με τον ΠΑΟΚ να παίρνει σειρά θέλοντας να τελειώσει την… δουλειά στην Βοσνία. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματοςαπό την ομάδα του Stoiximaview.

ΜΠΟΡΑΚ ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ - ΠΑΟΚ (22:00): Τα... ρέστα της παίζει η Μπόρακ Μπάνια Λούκα, γνωρίζοντας, βέβαια, ότι παραμένει το αουτσάιντερ στο ζευγάρι με τον ΠΑΟΚ. Το πάλεψε στην Τούμπα, στάθηκε αρκετά τυχερή και εν τέλει ηττήθηκε 3-2. Ισοφάρισε σε 1-1 στο 22’ με το πέναλτι του Ερέρα, παράβαση που δόθηκε από το... πουθενά και σε 2-2 στο 45’+3’ με τον Κουλάσιν, όμως, δέχτηκε και τρίτο γκολ και δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω. Έτσι κι αλλιώς, δεν είχε πολλές ευκαιρίες. Θυμίζουμε, πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Βοσνία, ενώ στον προηγούμενο προκριματικό γύρο του Champions League είχε αποκλείσει την Εγνατία στη διαδικασία των πέναλτι.

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΜΠΟΡΑΚ ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ - ΠΑΟΚ (22:00): Ο ΠΑΟΚ έχει πάει στη Βοσνία με έναν και μόνο στόχο: Να γυρίσει με την πρόκριση, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Καλύτερος είναι, πιο έμπειρος, πιο ποιοτικός και αν είχε προσέξει λίγο παραπάνω στον πρώτο αγώνα, θα είχε κερδίσει με μεγαλύτερη άνεση. Μάλιστα, κέρδισε 3-2, έχοντας σκοράρει και τα τρία τέρματα με κεφαλιά: Δύο ο Κουλιεράκης, στο 17’ και στο 39’ και ένα ο Εκόνγκ στο 51’. Προφανώς και ακόμη δεν είναι στο 100%, αλλά αν είχε προσέξει λίγο τώρα θα είχε σκορ πρόκρισης. Θυμίζουμε, αν περάσει την πρωταθλήτρια Βοσνίας, θα αντιμετωπίσει τη Μάλμε στον γ’ προκριματικό γύρο, μία σαφώς πιο δυνατή ομάδα από την τωρινή του αντίπαλο. Δεν έχει προβλήματα η ομάδα του Λουτσέσκου.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΜΠΟΡΑΚ ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ - ΠΑΟΚ)

ΠΑΡΤΙΖΑΝ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (21:00): Ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση στην Αρένα Λούμπλιν, ωστόσο η συνέχεια ήταν σκέτος εφιάλτης. Ο Σαλντάνια έδωσε προβάδισμα στην Παρτίζαν, εντούτοις η Ντινάμο απάντησε με τέσσερα γκολ και έξι συνολικά έως το τελικό 6-2. Υπέφερε ανασταλτικά η Παρτίζαν, καθώς δεν είχε τρόπο να σταματήσει τη δημιουργία της Ντινάμο. Το χάντικαπ των τεσσάρων -μίνιμουμ- τερμάτων μοιάζει αδύνατο να ανατραπεί με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στο πρώτο ματς. Οι Σέρβοι ίσως έχουν τύχη φέτος εντός συνόρων, για το επίπεδο του Champions League ωστόσο υστερούν σημαντικά σε ποιότητα.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΠΑΡΤΙΖΑΝ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (21:00): Σαρωτική η Ντινάμο στο πρώτο παιχνίδι. Μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ στο 22', εντούτοις η αντίδραση που έβγαλε ήταν εντυπωσιακή. Και είχε έξι διαφορετικούς (!) σκόρερ για να φτάσει στο εμφατικό 6-2. Σκορ που εν πολλοίς της εξασφαλίζει την πρόκριση. Άλλωστε τελείωσε το ματς με 67% κατοχή μπάλας, 23(10) τελικές καθώς και έξι κερδισμένα κόρνερ. Η αποτελεσματικότητα της στην εκτέλεση ωστόσο ήταν αυτή που της χάρισε ένα τεράστιο προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς. Διαθέτει πολύ ταλέντο, ενθουσιασμό, ταχύτητα καθώς και τις απαραίτητες πινελιές ποιότητας. Στοιχεία που της επιτρέπουν να παρουσιάζει ένα πλήρες ποδοσφαιρικό πακέτο στο χορτάρι.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΠΑΡΤΙΖΑΝ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ)

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινέςαναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σεμπάσκετ, τένιςκαι NBA.

Διαβάστε επίσης

Επόμενη ομάδα Ιωαννίδη: Τα ιταλικά σενάρια και η «βόμβα» της Νότιγχαμ

Επόμενη ομάδα Ιωαννίδη: Τα ιταλικά σενάρια και η «βόμβα» της Νότιγχαμ

Το επόμενο διάστημα θα γνωρίζουμε το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φώτης Ιωαννίδης με τις επιλογές να είναι αρκετές. Μέχρι τότε πάμε να δούμε τις αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του 24χρονου επιθετικού.