Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιωαννίδης: Σε απόδοση 51.00 να πάει στον Ολυμπιακό!

Ιωαννίδης: Σε απόδοση 51.00 να πάει στον Ολυμπιακό!
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024 - 12:19

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έχει βρεθεί στο στόχαστρο πολλών ομάδων κι έχουν κατατεθεί επίσημες προτάσεις για την απόκτηση του, όμως για την ώρα καμία δεν έγινε αποδεκτή από τους «Πράσινους». Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπολόνια και Ίπσουιτς ακούστηκαν ανά περιόδους πολύ έντονα, αλλά καμία δεν πήρε θετική απάντηση.

Μία από τις περιπτώσεις που προσφέρονται σε εξαιρετικά μεγάλη απόδοση είναι η επιλογή να πάει ο Φώτης Ιωαννίδης στον Ολυμπιακό. Οι «Ερυθρόλευκοι» αποτελούν τον μεγάλο αντίπαλο των «Πρασίνων» κι αν μετά την κατάκτηση του Conference League προχωρούσαν στην απόκτηση του ηγέτη του Παναθηναϊκού, τότε θα μιλούσαμε σίγουρα για μια σπουδαία μεταγραφή, αλλά και για μια μεγάλη νίκη.

Το Betmarket σας παρουσιάζει τις αποδόσεις που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες για την επόμενη ομάδα του Φώτη Ιωαννίδη.

Φώτης Ιωαννίδης: Οι αποδόσεις για το που θα αγωνίζεται στη 01/09/24

Όπως προαναφέραμε, τον πρώτο λόγο έχει ο Παναθηναϊκός. Από εκεί και πέρα, υπάρχει η Σπόρτινγκ Λισαβώνας, η Λάτσιο και η Μπολόνια, από ομάδες του εξωτερικού, ενώ αποδόσεις προσφέρονται και για τις Ελληνικές ομάδες.

Παναθηναϊκός

Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει εξελιχθεί σε ηγέτη του Παναθηναϊκού και οι «Πράσινοι» θέλουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους, οπότε είναι λογικό στις αποδόσεις η παραμονή του να προσφέρεται αρκετά χαμηλά. Μέχρι στιγμής, όλες οι προτάσεις που έχουν έρθει απορρίφθηκαν και στην ομάδα δηλώνουν πως υπολογίζουν στον Έλληνα επιθετικό και στόχος είναι να παραμείνει και φέτος στο «Τριφύλλι».

Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Η ομάδα που έχει ασχοληθεί εντονότερα με την περίπτωση του είναι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Η πρόταση των Πορτογάλων φαίνεται να ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που είναι υπέρβαση γι' αυτούς, όμως δεν δείχνει να... συγκινεί τον Παναθηναϊκό. Ο Ιωαννίδης αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο εάν πάει στην πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, ενώ θα είναι δεδομένη η παρουσία του στο Champions League.

Λάτσιο

Η Λάτσιο είναι η πιο πρόσφατη ομάδα που μπήκε σε αυτή τη λίστα, καθώς εκδήλωσε το ενδιαφέρον της πριν περίπου μια εβδομάδα. Η φυγή του Ιμόμπιλε δημιούργησε ένα κενό στην κορυφή της επίθεσης και ο Ιωαννίδης είναι ένας από τους στόχους των Λατσιάλι. Φυσικά, για να επιτευχθεί μια συμφωνία θα χρειαστεί η Ιταλική ομάδα να βάλει αρκετά το χέρι στην τσέπη, πράγμα που δεν συνηθίζει.

Μπολόνια

Η Μπολόνια έχει δείξει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον της για τον παίκτη και μάλιστα είναι αρκετά μεγάλο. Η αποχώρηση του Ζίρκζεε ήταν αυτή που την οδήγησε στο να κινηθεί ενεργά στη μεταγραφική αγορά για την εύρεση ενός επιθετικούς και μία από τις περιπτώσεις που εξέτασε ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης. Βέβαια, μέσα στον Ιούλιο επένδυσε 15 εκατομμύρια για τον επιθετικό της Τουλούζ, Νταλινγκά και 10 εκατομμύρια για τον second striker της Λάτσιο, Καμπιάγκι.

Ολυμπιακός

Αυτό είναι κάτι που θα αποτελούσε μεγάλη έκπληξη. Ο Ολυμπιακός σίγουρα κάτι ετοιμάζει μεταγραφικά και αυτό αναμένεται να αποτελέσει μεγάλο μπαμ. Οι «Ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν το UEFA Conference League κι από τη νέα σεζόν στοχεύουν στο να κυριαρχήσουν και πάλι στο εγχώριο πρωτάθλημα. Φυσικά, στην ομάδα υπάρχει ήδη ο εξαιρετικός επιθετικός, Ελ Κααμπί, όμως μια ενδεχόμενη μεταγραφή Ιωαννίδη θα αποτελούσε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για πολλούς λόγους.

Δείτε τις αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Φώτη Ιωαννίδη!

Διαβάστε επίσης

Επόμενη ομάδα Ιωαννίδη: Τα ιταλικά σενάρια και η «βόμβα» της Νότιγχαμ

Επόμενη ομάδα Ιωαννίδη: Τα ιταλικά σενάρια και η «βόμβα» της Νότιγχαμ

Το επόμενο διάστημα θα γνωρίζουμε το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φώτης Ιωαννίδης με τις επιλογές να είναι αρκετές. Μέχρι τότε πάμε να δούμε τις αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του 24χρονου επιθετικού.