Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα γκολ στη Λετονία και η ανωτερότητα της Γιαγκελόνια

Τα γκολ στη Λετονία και η ανωτερότητα της Γιαγκελόνια
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024 - 10:40

Ολοκληρώνεται σήμερα ακόμη ένας γύρος των προκριματικών του Champions League και στα προγνωστικά (31/07/24) υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον.

Προγνωστικά Champions League (31/07/24)

ΡΦΣ – Μπόντο Γκλιμτ

Η ΡΦΣ ηττήθηκε με κάτω τα χέρια στο πρώτο παιχνίδι (4-0) κι έτσι τώρα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Το σκορ είναι βαρύ και θα αναγκαστεί να ρισκάρει από νωρίς. Γενικότερα, είναι ομάδα με επιθετική διάθεση, επομένως περιμένουμε να παίξει επιθετικά και να εξαντλήσει τις ελπίδες της.

Η Μπόντο Γκλιμτ πήρε ένα μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στο πρώτο παιχνίδι κι έτσι θα παίξει πιο απελευθερωμένα στον επαναληπτικό. Για ακόμη ένα παιχνίδι έδειξε την ικανότητα της στην επίθεση, ενώ κατάφερε γενικότερα να κυριαρχήσει στην αναμέτρηση. Σήμερα, περιμένουμε να παίξει με επιθετική διάθεση και να επιδιώξει ακόμη μία θετική εμφάνιση.

Όσον αφορά τα προγνωστικά, η λογική λέει γκολ. Ομάδες με επιθετική διάθεση είναι και οι δύο, οπότε περιμένουμε απελευθερωμένο παιχνίδι, το οποίο θα προκύψει και από το γεγονός πως οι γηπεδούχοι θα ρισκάρουν. Στοιχηματικά, θα πάμε με το ασιατικό Over 3 από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, που είναι σε απόδοση 1.89 στη Winmasters.

Γιαγκελόνια – Παναβέζις

Η Γιαγκελόνια κέρδισε εύκολα το πρώτο παιχνίδι (4-0) και μετέτρεψε τον επαναληπτικό σε... τυπική διαδικασία. Ήταν αρκετά αποτελεσματική στην επίθεση και με οκτώ προσπάθειες στην εστία κατάφερε να βρει τέσσερα τέρματα. Μάλιστα, η επίθεση της είναι τόσο εντυπωσιακή που μετρά τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια όπου σκόραρε από τουλάχιστον δύο τέρματα.

Η Πανεβέζις δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στην ανωτερότητα των Πολωνών και υπέκυψε εύκολα. Στον επαναληπτικό, μόνο βατό δεν είναι το έργο της, καθώς παίζει εκτός έδρας, κόντρα σε μια ομάδα υψηλότερης δυναμικής κι έχοντας στην πλάτη της ένα βαρύ σκορ.

Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να έχουν μεν σχεδόν εξασφαλίσει την πρόκριση, όμως να ενδιαφέρονται για μια καλή εμφάνιση κι ένα ευρύ αποτέλεσμα που θα δώσει ψυχολογία στην ομάδα. Επομένως, θα ποντάρουμε στην επιλογή Γιαγκελόνια -2, που είναι σε απόδοση 2.42 στη Stoiximan.

BetMarket επιλογές

31/07, 20:00 ΡΦΣ - Μπόντο Γκλιμτ Ασιατικό Over 3 @1.89

31/07, 21:30 Γιαγκελόνια - Πανεβέζις Γιαγκελόνια -2 @2.42

Διαβάστε επίσης