Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μάχες» με φόντο τα… αστέρια

«Μάχες» με φόντο τα… αστέρια
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 - 13:13

Το Champions League επιστρέφει ξανά στις ζωές μας άρα και στο… κουπόνι μας. Απόψε διεξάγεται το πρώτο πιάτο των επαναληπτικών του Β΄προκριματικού γύρου με τις επιλογές να είναι πολλές και για όλα τα γούστα. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΠΕΤΡΟΚΟΥΜΠ - ΑΠΟΕΛ (20:00): Θέλησε να εφαρμόσει και με τον ΑΠΟΕΛ τη συνταγή με την οποία κατάφερε να προκριθεί επί της Ορνταμπάσι, αλλά η Πετροκούμπ δεν τα κατάφερε στην Κύπρο. Ναι μεν κατάφερε να περιορίσει σε μεγάλο βαθμό τον ΑΠΟΕΛ, αλλά στο 38’ με πέναλτι οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να πετύχουν το σημαντικό γκολ με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 1-0, το οποίο τους δίνει και το προβάδισμα, έστω με αυτό το ένα γκολ. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Πετροκούμπ έπειτα από 27 ματς.

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΠΕΤΡΟΚΟΥΜΠ - ΑΠΟΕΛ (20:00): Σε ένα πολύ ιδιαίτερο ματς, που ήταν αναμενόμενο ότι θα κριθεί στο ένα λάθος ή στη μία στιγμή, ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να κάνει τη δουλειά και να επικρατήσει της Πετροκούμπ, παίρνοντας το προβάδισμα πρόκρισης, έστω και οριακό με το 1-0. Σκόρερ ήταν ο Μαρκίνιος από το σημείο του πέναλτι, που μετουσίωσε σε νίκη το λάθος των φιλοξενούμενων. Πλέον, το δύσκολο σκέλος για τον ΑΠΟΕΛ είναι αυτό που ακολουθεί, αφού η Πετροκούμπ είναι δυνατή εντός έδρας και οι Κύπριοι το γνωρίζουν και το έχουν τονίσει και στις δηλώσεις τους.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΠΕΤΡΟΚΟΥΜΠ - ΑΠΟΕΛ)

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΛΟΥΓΚΑΝΟ (20:00): Σε ένα εκπληκτικό ματς, η Φενέρ πανηγύρισε τη νίκη με σκορ 4-3 στο πρώτο ματς επί ελβετικού εδάφους. Τρομερή η εξέλιξη, καθώς έμεινε πίσω στο σκορ, έκανε την ανατροπή, η Λουγκάνο έφερε ξανά το ματς στα ίσια, ωστόσο το χατ τρικ του Τζέκο και το τέρμα του Καντιόγλου υπέγραψαν την επιτυχία. Μάλλον ασυνήθιστη εικόνα για ομάδα του Μουρίνιο, καθώς ρίσκαρε πολύ στο χορτάρι, έστω κι αν η επιλογή τη δικαίωσε. Σίγουρα κρατάει το υψηλό επίπεδο δημιουργίας και εκτέλεσης, εντούτοις οφείλει να αλλάξει την κακή της λειτουργία ανασταλτικά. Το ρόστερ της Φενέρ είναι εξαιρετικό, με μεγάλο βάθος ποιοτικών λύσεων.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΛΟΥΓΚΑΝΟ (20:00): Η ήττα ήρθε στις λεπτομέρειες για την Λουγκάνο στο πρώτο ματς και μάλλον την αδική με βάση τη συνολική εικόνα της αναμέτρησης. Με ή χωρίς την μπάλα ήταν εξαιρετικά αποτελεσματική επιθετικά, εντούτοις υστέρησε σχεδόν απελπιστικά στον τρόπο που έπαιξε άμυνα. Και έχασε την ευκαιρία να πάει με πολύ καλύτερες συνθήκες στη ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης. Ιδανικό το ξεκίνημα της στην ελβετική Σούπερ Λιγκ, καθώς μετά το τρίποντο της πρεμιέρας κόντρα στη Γκρασχόπερς πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Βασιλείας. Και δείχνει ότι έχει τη δυναμική να εμπλακεί φέτος στην κούρσα του τίτλου.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΛΟΥΓΚΑΝΟ)

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Διαβάστε επίσης