Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

IΣΠΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming

IΣΠΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 - 11:21

IΣΠΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming: Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Ισπανία (12:00) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Ά ομίλου του Ολυμπιακού τουρνουά. Σε ένα ματς στο οποίο η γαλανόλευκη ρίχνει μια τελευταία... ζαριά πρόκρισης.

Η Ισπανία δεν μπόρεσε να ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις της στην φετινή Ολυμπιάδα, γνωρίζοντας την ήττα στην πρεμιέρα από την Αυστραλία με 92-80. Το τραγικό ξεκίνημα ήταν αυτό που στοίχισε στην «φούρια ρόχας» με χαρακτηριστικό να είναι οι 31 πόντοι που δέχθηκε το σύνολο του Σκαριόλο στο πρώτο δεκάλεπτο. Στη συνέχεια οι Ίβηρες κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση, ωστόσο οι Αυστραλοί μπόρεσαν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους φτάνοντας στο ροζ φύλλο αγώνα. Κάπως έτσι η παρέα του Σέρχιο Γιουλ παίζει κόντρα στην Εθνική μας το τελευταίο της χαρτί, μιας και σε περίπτωση ήττας την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Καναδά θα ψάχνει ένα «μίνι» θαύμα όσον αφορά την πρόκριση.

Aπό την άλλη πλευρά η Εθνική μας ομάδα έδειξε εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στον Καναδά γνωρίζοντας την ήττα στις λεπτομέρειες (86-79). Παρά το γεγονός πως το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ με διψήφια διαφορά κατάφερε να επανέλθει και με μπροστάρη τον συγκινητικό Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος τελείωσε το ματς με 34 πόντους να βάλει δύσκολα στους Καναδούς. Παρόλα αυτά η ποιότητα των Καναδών «μίλησε» στο φινάλε και κάπως έτσι η γαλανόλευκη απόψε δίνει έναν αγώνα δίχως αύριο κόντρα στον κακό της δαίμονα, Ισπανία. «Όλα τα ματς που παίζουμε είναι δύσκολα. Κάθε ομάδα έχει διαφορετική φιλοσοφία, άλλο Καναδάς, άλλο Ισπανία, άλλο Αυστραλία. Είναι τρεις πολύ καλές ομάδες στον όμιλό μας. Αυτό που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο της πρεμιέρας πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε σαν οδηγό για όλο το τουρνουά. Το πιο σημαντικό είναι πως όλα τα παιδιά κατάλαβαν πόσο καλή ομάδα μπορούμε να είμαστε όταν κάνουμε αυτά που πρέπει», ήταν τα λόγια του Βασίλη Σπανούλη.

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης