Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κλάκσβικ - Μάλμε: Το ενδιαφέρον στα στατιστικά

Κλάκσβικ - Μάλμε: Το ενδιαφέρον στα στατιστικά
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 - 10:30

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια των προκριματικών του Champions League είναι το Κλάκσβικ - Μάλμε και το Betmarket σας παρουσιάζει την ανάλυση και τα προγνωστικά (30/07/24).

Ο νικητής του συγκεκριμένου ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον αντίπαλο του ζευγαριού ΠΑΟΚ - Μπόρατς Μπάνια Λούκα, ενώ οι ηττημένοι των δύο ζευγαριών θα συναντηθούν στο Europa League.

Όσον αφορά το παιχνίδι του πρώτου γύρου, στην έδρα της Μάλμε, οι Σουηδοί κέρδισαν με 4-1 κι πήραν ένα σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης.

Μάλμε - Κλάκσβικ: 4-1

Στο πρώτο παιχνίδι, η Κλάκσβικ προσπάθησε να παίξει κλειστά, με αμυντικό προσανατολισμό, να οδηγήσει το παιχνίδι στη δύναμη και γενικότερα να προσπαθήσει να μην επιτρέψει στο παιχνίδι να βρει ρυθμό. Η αλήθεια είναι πως το κατάφερε στην αρχή κι έβαλε δύσκολα στη Μάλμε τα πρώτα 20 λεπτά. Στη συνέχεια, οι Σουηδοί πέτυχαν ένα γκολ, με σουτ εκτός περιοχής κι από εκεί και πέρα το γήπεδο... κατηφόρισε.

Η Μάλμε έχει δημιουργήσει ένα κράμα ταλαντούχων νέων από την ακαδημία κι έμπειρων παικτών με σημαντικές παραστάσεις. Παίζει με ενθουσιασμό και γενικότερα προσπαθεί να επιτεθεί από τα πλάγια. Ο παίκτης που κάνει τη διαφορά είναι ο Νανάσι, ο οποίος αναλαμβάνει πολλές πρωτοβουλίες επιθετικά και είναι ένας ποδοσφαιριστής με τεχνική κι έμπνευση.

Κλάκσβικ - Μάλμε: Προγνωστικά (30/07/24)

Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, με τη Μάλμε να υπερτερεί σημαντικά. Η Κλάκσβικ έχει μια αρκετά αδύναμη άμυνα και δύσκολα θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στην ικανή επίθεση των φιλοξενούμενων. Γενικότερα, περιμένουμε από τους Σουηδούς να πολιορκήσουν τον αντίπαλο και αργά ή γρήγορα να βρουν δίχτυα.

Στο πρώτο παιχνίδι, η Κλάκσβικ έδειξε ανήμπορη να αντιμετωπίσει το παιχνίδι των Σουηδών και ειδικότερα όταν η μπάλα έφτανε στην περιοχή της με σέντρες επικρατούσε μια σύγχυση. Η Μάλμε το γνωρίζει αυτό και αναμένεται να επιχειρεί συχνά σέντρες και γεμίσματα. Στο πρώτο παιχνίδι, κέρδισε 14 (!) κόρνερ. Σήμερα, στα προγνωστικά ημέρας, το ζητούμενο είναι να έχει η Μάλμε Over 5.5 κόρνερ, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 2.07.

Betmarket επιλογές

21:45, Κλάκσβικ - Μάλμε: Μάλμε Over 5.5 κόρνερ, σε απόδοση 2.07

Διαβάστε επίσης