Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Βρέχει» γκολ στη Σουηδία

«Βρέχει» γκολ στη Σουηδία
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024 - 13:07

Έντονο το άρωμα της Σκανδιναβίας στο σημερινό κουπόνι. Αρκετές «μάχες» και επιλογές για όλα τα γούστα. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΓΚΑΪΣ (20:00): Για ακόμη μία φορά η ΑΪΚ Στοκχόλμης προβλημάτισε με την εικόνα της. Δεν είναι απλά ότι έχασε 2-0 από την Γκάις την περασμένη εβδομάδα, αλλά κυρίως ότι ήταν νωχελική. Λίγα πράγματα μπροστά, δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά και γνώρισε άλλη μία ήττα, την 7η στα τελευταία 10 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Πιο πριν, είχε νικήσει 2-1 τη Χάλμσταντ, αλλά γενικά δεν πείθει με την εικόνα της. Τρία όλα κι όλα τα ματς που έχει κρατήσει το μηδέν παθητικό, με τελευταίο το 2-0 επί της Βαρνάμο στις 24 Απριλίου!


Τα πάντα για τη Stoiximan μόνο εδώ.

ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΓΚΑΪΣ (20:00): Τα γκολ του Νόρεν στο 40’ και του Αλ-Χόλμστρομ στο 81’, έκαναν τη διαφορά για την αποτελεσματική Γκάις που μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι πήρε τη νίκη επί της ΑΪΚ Στοκχόλμης (2-0). Και τώρα την αντιμετωπίζει ξανά, για τον β’ γύρο αυτήν τη φορά. Είχε προηγηθεί μία τριάδα αγώνων όπου μάζεψε μόλις 1 βαθμό (και 7 γκολ παθητικό)! Για την ακρίβεια, έχασε 3-1 από τη Σίριους και 4-0 από τη Χάλμσταντ και ενδιάμεσα πήρε 0-0 από τη Χάμαρμπι.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ - ΓΚΑΪΣ)

ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ - ΡΑΝΧΑΪΜ (20:00): Επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και παράλληλα συνέχισε τη νικηφόρα πορεία της η Βαλερένγκα, αλλά πολύ πιο δύσκολα από το αναμενόμενο. Φιλοξενήθηκε στην έδρα της Σταρτ και έπειτα από ένα άχρωμο και άοσμο πρώτο ημίχρονο, συνέχισε η ίδια σε ανάλογο μοτίβο στο δεύτερο μέρος. Στο 63’ ο Ντασιάγεφ έβαλε μπροστά στο σκορ τη Σταρτ και εκεί ήρθε η στιγμή της αφύπνισης για τη Βαλερένγκα. Στο 77’ ο Μπιορντάλ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης μπόρεσε να φτάσει στην πλήρη ανατροπή, με το γκολ του Στραντ. Πριν από τη διακοπή είχε επικρατήσει 8-0 της Σάντνες.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το live casino της Winmasters.

ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ - ΡΑΝΧΑΪΜ (20:00): Χωρίς κανένα πρόβλημα συνέχισε την εξαιρετική της πορεία η Ράνχαϊμ. Πριν από τη διακοπή μετρούσε τρία σερί ματς χωρίς ήττα και μάλιστα δύο εκ των οποίων ήταν νικηφορα. Επέστρεψε στη δράση και υποδέχθηκε τη Σόγκνταλ και τη διέλυσε με πολύ μεγάλη ευκολία. Δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ, αλλά τα κατάφερε στο 45’ με τον μόνιμο σκόρερ της, Χου Γιονγκγιονγκ, που είναι πλέον τρίτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 11 γκολ. Στο 53’ ο Μπάι έκανε το 2-0 και το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε από τον Μόγκενσεν στο 65’. Με άλλα λόγια, σε ένα 20λεπτο πέτυχε τρία γκολ και χωρίς προβλήματα πήρε το τρίποντο.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ - ΡΑΝΧΑΪΜ)

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Διαβάστε επίσης