Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με απόδοση-πρόκληση στη Νορβηγία

Με απόδοση-πρόκληση στη Νορβηγία
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024 - 13:35

Λιγοστές είναι οι επιλογές στο σημερινό στοιχηματικό κουπόνι. Δράση υπάρχει μονάχα στην πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας, με την Ρόζενμποργκ να έχει μπροστά της επικίνδυνη έξοδο στην έδρα της Σάρπσμποργκ. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματοςαπό την ομάδα του Stoiximaview.

ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ (20:00): Επιτέλους νίκη για την Σάρπσμποργκ! Μετά από τρεις διαδοχικές ήττες, επανήλθε στον δρόμο των επιτυχιών, φεύγοντας με το διπλό από την έδρα της Χαούγκεσουντ. Στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων βρήκε το χρυσό γκολ της νίκης, με δράστη τον Μπέργκετ. Σπατάλησε μπόλικες ευκαιρίες η ομάδα του Κρίστιαν Μίκελσεν και άξιζε και με το παραπάνω το τρίποντο. Σοβαρή και αποφασισμένη η Σάρπσμποργκ, στο δεύτερο παιχνίδι με τον Μίκελσεν στην άκρη του πάγκου.

Όλα τα προγνωστικά Euro 2024 εδώ.

ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ (20:00): Από θετικό αποτέλεσμα προέρχεται και η Ρόζενμποργκ. Μπήκε δυνατά και αποφασισμένα κόντρα στην Οντ, καθαρίζοντας την υπόθεση τρίποντο από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Νίπαν και Χένρικσεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στο πολύτιμο τρίποντο. Το πρώτο μετά από δύο διαδοχικά στραβοπατήματα. Στη μέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η Ρόζενμποργκ, έχοντας συγκεντρώσει 17 πόντους σε 13 αγωνιστικές. Δέχονται και σκοράρουν εύκολα μέχρι στιγμής οι φιλοξενούμενοι.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ)

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινέςαναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σεμπάσκετ, τένιςκαι NBA.

Διαβάστε επίσης

Master με συνολικά 40.000€ στους τελικούς του EURO και του Copa America, εντελώς δωρεάν*!

Master με συνολικά 40.000€ στους τελικούς του EURO και του Copa America, εντελώς δωρεάν*!

Η Stoiximan σε καλεί να δώσεις τις σωστές απαντήσεις στις ερωτήσεις για τους δύο Τελικούς που θα κρίνουν τα μεγάλα τρόπαια του φετινού καλοκαιριού και να διεκδικήσεις το μεγαλύτερο δυνατό ποσό από το σύνολο των 40.000€ σε μετρητά, εντελώς δωρεάν*.