Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τους Σκανδιναβούς για το ταμείο!

Με τους Σκανδιναβούς για το ταμείο!
Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2024 - 13:52

Euro 2024 μπορεί να μην υπάρχει και στο σημερινό κουπόνι, ωστόσο η δράση συνεχίζεται σε Σουηδία και Νορβηγία. Υπάρχουν επιλογές στην Σκανδιναβία και ο δρόμος προς το ταμείο είναι ορθάνοιχτος. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του StoiximaView.

ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ - ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ (20:00): Ευτύχησε να ανοίξει νωρίς το σκορ, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα κόντρα στην Οντ η Κρίστιανσουντ. Στο 1-1 έκατσε η μπίλια, με την ομάδα του Άμουντ Σκίρι να μένει μακριά από το τρίποντο για άλλο ένα παιχνίδι. Η επανέναρξη του νορβηγικού πρωταθλήματος δε συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα, με την Κρίστιανσουντ να μετράει μονάχα ένα τρίποντο στα εννιά τελευταία παιχνίδια.

Όλα τα προγνωστικά Euro 2024 εδώ.

ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ - ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ (20:00): Επιστροφή στο νορβηγικό πρωτάθλημα και για την Φρέντρικσταντ. Την περασμένη εβδομάδα δεν αγωνίστηκε, με αποτέλεσμα να μετράει 35 μέρες από το τελευταίο της επίσημο παιχνίδι! Τρία φιλικά έδωσε η Φρέντρικσταντ και δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη σε κανένα. Δοκίμασε πρόσωπα και καταστάσεις ο Τόμασεν, με τους παίκτες της Φρέντρικσταντ, όμως, να μην αποδίδουν τα αναμενόμενα.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ - ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ)

ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ - ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ (20:00): Η Νόρκεπινγκ ήταν από τις ομάδες που ήθελαν πολύ αυτήν τη διακοπή και μένει να δούμε αν την εκμεταλλεύτηκε ώστε να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό, κάτι καλύτερο. Έκλεισε τη διακοπή με το βαρύ 5-1 από τη Σίριους που αποτέλεσε την 3η διαδοχική ήττα και την 5η σε 6 αγώνες, διάστημα που πήρε μόλις 1 βαθμό (1-1 με Κάλμαρ).

Ολες οι αναλύσεις Euro 2024 εδώ.

ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ - ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ (20:00): Από την άλλη, η Τζουργκάρντεν τα πηγαίνει εξαιρετικά ως τώρα, ούσα η μοναδική ομάδα που είναι πιο κοντά στην πρωτοπόρο και πρωταθλήτρια Μάλμε. Ως τώρα, έχει 25 βαθμούς με 8-1-3 και 24-11 γκολ αλλά τα χάλασε λίγο στο τελευταίο της παιχνίδι.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ - ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ)

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Διαβάστε επίσης

ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming

ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming

Απόψε είναι προγραμματισμένο το πιο σημαντικό ματς των τελευταίων χρόνων για την Ελλάδα. Κόντρα στην Κροατία η αρμάδα του Βασίλη Σπανούλη, για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.