Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ Live Streaming

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ Live Streaming
Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2024 - 21:03

Τα βρήκε ξανά μπαστούνια η Πορτογαλία και θα πρέπει να γυρίσει τον διακόπτη κόντρα στους «Τρικολόρ». Λίγο έλειψε να την πατήσει στη φάση των «16», με τον Ντιόγκο Κόστο να την σώζει από την απόλυτη καταστροφή. Κατέβασε ρολά στη ρωσική ρουλέτα ο 24χρονος τερματοφύλακας, αποκρούοντας και τις τρεις εκτελέσεις των Σλοβένων. Απίθανη εμφάνιση από τον νεαρό γκολκίπερ, που έσωσε την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. «Είμαστε πλέον συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για τη Γαλλία. Είναι πολύ καλοί και δυνατοί, αλλά αφήσουν κενά ανάμεσα από τις γραμμές. Πιθανότατα θα μας δημιουργήσουν προβλήματα, αλλά ελπίζουμε ότι θα δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες. Το τουρνουά έχει πλέον διαφορετικές λεπτομέρειες, γιατί μπορείς να κερδίσεις στα πέναλτι και μπορείς να δημιουργήσεις στιγμές ατομικής ποιότητας», τόνισε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Για άλλη μια φορά δεν ενθουσίασε με την απόδοσή της η Γαλλία. Πολλά τα προβλήματα σε ακόμη ένα παιχνίδι για την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ, που λυτρώθηκε και πάλι από… αντίπαλο. Ενα αυτογκόλ του Βερτόνγκεν στάθηκε αρκετό για να στείλει την παρέα του Κιλιάν Εμπαπέ στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Στα αγωνιστικά, με μάσκα θα αγωνιστεί ξανά ο Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ τιμωρημένος είναι ο Ραμπιό. Κάπως έτσι, η φανέλα βασικού αναμένεται να πάει προς τον Καμαβιγκά της Ρεάλ Μαδρίτης. «Έχουμε την ποιότητα και το ταλέντο, αλλά υπάρχουν πολλές ομάδες που επίσης τα έχουν. Στο υψηλότερο επίπεδο, υπάρχει ανάγκη να είμαστε σταθεροί και να δουλέψουμε σκληρά μαζί. Όλοι προοδεύουν και υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής όλων αυτών των αγώνων: η αθλητική ένταση είναι στο υψηλότερο επίπεδο», τόνισε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε επίσης

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ Live Streaming

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ Live Streaming

Μεγάλη «μάχη» απόψε στην Στουτγκάρδη (19:00) εκεί όπου η Ισπανία και η Γερμανία μετρούν τις δυνάμεις τους με φόντο τα ημιτελικά του Euro 2024.

Μακριά από τα γκολ!

Μακριά από τα γκολ!

Δείτε τις σημερινές (5/7) αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του StoiximaView.