Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming

ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming
Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2024 - 20:06

Η Δομινικανή Δημοκρατία επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κόντρα στην Αίγυπτο παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα με 90-77. Κάπως έτσι έκανε το πρώτο βήμα που χρειάζεται για το… θαύμα. Βέβαια το έργο της απόψε δεν θα είναι τόσο εύκολο μιας και απέναντι της θα βρεθεί η Ελλάδα. Στο ρόστερ της Δομινικανής Δημοκρατίας ξεχωρίζει ο σμολ φόργουορντ, Ντουάρτε των Σακραμέντο Κινγκς, όπως και αρκετοί εμπειροι παίκτες οι οποίοι κατά το παρελθόν έχει βγάλει το ψωμί τους στην Basket League. «Όποτε μου δοθεί η ευκαιρία, θα δείξω το ταλέντο μου και θα βεβαιωθώ ότι όλοι θα ακούσουν το όνομά μου. Το Προολυμπιακό μου δίνει αυτή την ευκαιρία. Είμαι εδώ για να γίνω ξανά ο παίκτης εκείνος και να τα πάω ακόμα καλύτερα», ανέφερε μετά το παιχνίδι ο ηγέτης αυτής της ομάδας, Κρις Ντουάρτε.

Με φόντο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου ξεκινά απόψε το ταξίδι η Ελλάδα. Πρώτο εμπόδιο για το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη η Δομινικανή Δημοκρατία σε ένα ματς στο οποίο έχει φυσικά τον πρώτο λόγο για την νίκη. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση η γαλανόλευκη κάτι που αποδείχθηκε και στα δύο φιλικά τεστ κόντρα σε Μπαχάμες και Μαυροβούνιο. Χωρίς τους Σλούκα, Παπαπέτρου και Ρογαβόπουλο η Εθνική μας ομάδα. «Η ομάδα είναι έτοιμη, έχουμε προετοιμαστεί καλά. Αυτό που περιμένω είναι να δω αυτά που βλέπω στις προπονήσεις και που είδαμε στα φιλικά, με κάποιες βελτιώσεις σε άμυνα και επίθεση. Έχει σημασία να παρουσιαστούμε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε παρακολουθήσει τη Δομινικανή Δημοκρατία, είναι μια πολύ καλή ομάδα, όπως όλες που βρίσκονται εδώ. Κάθε αντίπαλος έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Εμείς σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι της Τετάρτης, τίποτε άλλο», ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού, Βασίλη Σπανούλη.

ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης