Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τα γκολ στο Πορτογαλία – Σλοβενία και Bet Builder στο 4,50

Με τα γκολ στο Πορτογαλία – Σλοβενία και Bet Builder στο 4,50
Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2024 - 12:18

Αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Euro, η οποία θα ξεκινήσει στις 22.00 σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ1.

Πορτογαλία - Σλοβενία: Προγνωστικά

Η Πορτογαλία χάρη στις δύο νίκες στις πρώτες αγωνιστικές κόντρα σε Τσεχία (2-1) και Τουρκία (0-3) πήρε την πρόκριση ως πρώτη στον όμιλο, ωστόσο προβλημάτισε με την απόδοση της στο τελευταίο ματς με αντίπαλο την Γεωργία όπου έμεινε «άσφαιρη». Με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά και αναποτελεσματικότητα οι Ίβηρες, έδωσαν δικαιώματα στην ομάδα του Σανιόλ που προηγήθηκε μόλις στο 2΄ (2-0). Εξέτισε ο Λεάο και υπολογίζεται κανονικά.

Από την άλλη πλευρά η Σλοβενία συνέχισε την πορεία προς το όνειρο φέρνοντας τρεις σερί ισοπαλίες. Η ομάδα του Κεκ δεν λύγισε ούτε απέναντι στην Αγγλία που θεωρείται ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου αποσπώντας «λευκή» ισοπαλία. Ήταν μάλιστα το πρώτο ματς έπειτα από 14 αγώνες που δεν σκόραρε, ενώ διεύρυνε το αήττητο για 9ο παιχνίδι. Εκτός ο μπακ Γιάνζα λόγω καρτών.

Η λογική λέει πως δύσκολα η Πορτογαλία θα μείνει για δεύτερο σερί παιχνίδι δίχως γκολ, θέλοντας να δώσει απαντήσεις μετά την «γκέλα» με την Γεωργία. Οι Σλοβένοι ωστόσο δεν πρόκειται να κλειστούν και το εύρος των 2-3 τερμάτων δείχνει να έχει τύχη σε τούτη την αναμέτρηση.

  • 2-3 γκολ στη Stoiximan σε απόδοση 2.02

Πορτογαλία – Σλοβενία: Ειδικά Στοιχήματα

Οι Σλοβένοι παίζουν σφικτά και δεν δίνουν χώρους στους αντιπάλους της, ενώ την ίδια στιγμή κυκλοφορούν σωστά την μπάλα διαθέτοντας ποδοσφαιριστές με καλή τεχνική κατάρτιση.

Με την combo τριπλή προσφορά* γνωριμίας χωρίς κατάθεση το Pamestoixima.gr γιορτάζει το μεγάλο αθλητικό γεγονός της Ευρώπης.

Η κρισιμότητα του αγώνα, αλλά και το γεγονός πως δεν δέχονται εύκολα γκολ μας οδηγεί στο ενδεχόμενο να σημειωθεί το πρώτο τέρμα μετά το 28΄.

  • Πρώτο γκολ μετά το 28΄: 2.10

Πορτογαλία – Σλοβενία: Η ενισχυμένη απόδοση* που αξίζει

Πέντε γκολ έχει σκοράρει μέχρι στιγμής η Πορτογαλία, αλλά κανένα δεν έχει επιτευχθεί από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Με το ημερολόγιο προσφορών, PS Offer Zone, κερδίζεις απίθανα δώρα* και η κάθε μέρα γίνεται ξεχωριστή.

Ο «πληγωμένος» εγωισμός του CR7 ενδεχομένως να μιλήσει στην αναμέτρηση με την Σλοβενία, αφού ο 39χρονος σούπερ σταρ μπορεί να τα καταφέρει όπως έχει αποδείξει στο παρελθόν ακόμη και από στημένη φάση. Η Novibet προσφέρει σε ενισχυμένη απόδοση αντί για 3.50 στο 3.85 να σκοράρει το πρώτο γκολ ο Ρονάλντο.

  • Σκόρερ 1ου Γκολ σε Ενισχυμένη Απόδοση: Ρονάλντο (3.85)

Πορτογαλία – Σλοβενία: Bet Builder

Πρώτη επιλογή μας το εύρος των 2-3 γκολ. Η Πορτογαλία με την βασική της ενδεκάδα δύσκολα θα μείνει «άσφαιρα», όμως λογικά το σκορ δεν θα ξεφύγει αφού η Σλοβενία έδειξε αρκετά συμπαγής και έμεινε όρθια κόντρα σε Δανία, Σερβία και Αγγλία. Την ίδια στιγμή μπροστά με τον Σέσκο δεν θα είναι έκπληξη εάν πετύχει ένα γκολ.

Από εκεί και πέρα οι Πορτογάλοι θα επιχειρήσουν να δώσουν ρυθμό στην αναμέτρηση, όμως δεν θεωρείται σίγουρο πως θα καταφέρουν να διασπάσουν εύκολα την άμυνα της Σλοβενίας. Θα ρισκάρουμε πωςδεν θα σημειωθεί πάνω από ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Κλείνουμε την τριάδα του Bet Builderεπιλέγοντας για σκόρερ τον Κριστιάνo Ρονάλντο. Πρόκειται για ματς που καλείται να μιλήσει η κλάση του Πορτογάλου σούπερ σταρ που ψάχνει απεγνωσμένα για το πρώτο του γκολ στη διοργάνωση. Μόνο έκπληξη δεν θα είναι εάν τα καταφέρει.

Το Bet Builder του Freetips247.com

  • 2-3 γκολ: 1.95
  • Under 1.5 γκολ Α΄ Ημιχ. : 1.40
  • Σκόρερ Ρονάλντο: 1.80

Bet Builder απόδοσης: 4.50

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

Διαβάστε επίσης

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ Live Streaming

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ Live Streaming

Στο RheinEnergieStadion θα διεξαχθεί το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας. Είμαστε στη φάση των «16» του Euro 2024, με την Ισπανία να βρίσκει στον δρόμο της την Γεωργία (22:00).