Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αγγλία – Σλοβακία: Παιχνίδι με γκολ και ειδικά στοιχήματα

Αγγλία – Σλοβακία: Παιχνίδι με γκολ και ειδικά στοιχήματα
Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024 - 10:53

Στη φάση των «16» του Euro 2024, η Αγγλία αντιμετωπίζει την Σλοβακία το απόγευμα της Κυριακής (30/06/24, 19:00 EΡT1) σε μία αναμέτρηση όπου τα «τρία λιοντάρια» είναι το ακλόνητο φαβορί για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro 2024 και έχουμε την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Αγγλία – Σλοβακία Προγνωστικά

Χωρίς να εντυπωσιάσει και να θέλξει με την απόδοση της η Αγγλία έχει καταφέρει να τερματίσει στην πρώτη θέση του τρίτου ομίλου και να βρεθεί απέναντι από την Σλοβακία. Οι Άγγλοι σε σχέση με την ποιότητα που έχουν στο ρόστερ τους σίγουρα μπορούν να αποδώσουν πολύ καλύτερα και γι’ αυτό και η κριτική για μία ακόμη φορά προς τον Σάουθγκεϊτ είναι έντονη από τον Τύπο. Πιο ανιαρή Αγγλία δεν θυμόμαστε τα τελευταία χρόνια.

Η Σλοβακία ευνοήθηκε στην τετραπλή ισοβαθμία, μετά το 1-1 κόντρα στη Ρουμανία και τερμάτισε στην τρίτη θέση του 5ου ομίλου συνεχίζοντας το ταξίδι στη διοργάνωση και ψάχνει την μεγάλη υπέρβαση για να βρεθεί στα προημιτελικά. Σημαντικό, ότι οι Σλοβάκοι σκόραραν σε όλα τα ματς που έδωσαν μέχρι στιγμής.

Πολύ πιο ποιοτική ομάδα η Αγγλία η οποία πιθανόν να κάνει και κάποια διαφοροποίηση στην ενδεκάδα της μιας και ο Φόντεν έλειψε μερικές μέρες. Ωστόσο, δεν είναι άξια εμπιστοσύνης και την ίδια ώρα η Σλοβακία, έκανε ήδη υπέρβαση, παίζει χωρίς άγχος και κόντρα σ' αυτή την Αγγλία, μπορεί να δώσει συνέχεια στο σερί της και να σκοράρει για 4ο σερί ματς στο τουρνουά και 11 στα 12 τελευταία ματς που έχει δώσει. Στα προγνωστικά 30/06/24 στο Αγγλία - Σλοβακία θα πάμε με την επιλογή Goal/Goal σε απόδοση 2,62.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο 37χρονος Τούρκος Χαλίλ Ουμούτ Μέλερ. Σφύριξε δυο ματς στο Γιούρο μέχρι στιγμής μοιράζοντας 10 κίτρινες κάρτες, ενώ σφύριξε και ένα πέναλτι. Έχει μέσο όρο 5,1 κίτρινες κάρτες ανά παιχνίδι και αξίζει να ποντάρουμε σε αυτό το σημείο στα προγνωστικά στοιχήματος, over 4,5 κίτρινες κάρτες στο 2,20!

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά του Αγγλία – Σλοβακία, όπου υπάρχει μία πολύ δελεαστική απόδοση στο να σκοράρει το πρώτο γκολ ο Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος επιθετικός καλείται να πάρει μπρος και να ανεβάσει την απόδοση του και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Το να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα ο Κέιν το βρίσκουμε σε απόδοση 4.10 και θα το τιμήσουμε.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Αγγλία – Σλοβακία: Goal/Goal @2,62

Αγγλία – Σλοβακία: Over 4.5 κίτρινες κάρτες @2.20

Αγγλία – Σλοβακία: Να σκοράρει το πρώτο γκολ ο Χάρι Κέιν @4.10

Διαβάστε επίσης

ΑΓΓΛΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ Live Streaming

ΑΓΓΛΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ Live Streaming

Στην Veltins Arena του Γκελζενκίρχεν ανοίγει το πρόγραμμα της Κυριακής, στη φάση των «16» του Euro 2024. Μεγάλο παιχνίδι με την Αγγλία να βρίσκει στον δρόμο της την Σλοβακία.