Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Euro 2024: Επίφοβο φαβορί η Αγγλία, υποψιασμένη η Ισπανία!

Euro 2024: Επίφοβο φαβορί η Αγγλία, υποψιασμένη η Ισπανία!
Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024 - 09:30

Η νοκ άουτ φάση των 16 του Euro 2024 συνεχίζεται με τις δύο αναμετρήσεις της Κυριακής. Στις 19:00, Αγγλία και Σλοβακία συγκρούονται στο Γκεζελκίρχεν. Τα «τρία λιοντάρια» ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο Group C κατακτώντας την πρώτη θέση. Επικράτησαν 1-0 της Σερβίας, ωστόσο έμειναν στο «Χ» κόντρα σε Δανία και Σλοβενία.

Το πρόβλημα δεν ήταν τόσο τα αποτελέσματα, όσο το γεγονός πως η ομάδα του Σάουθγκεϊτ απογοήτευσε με την εν γένει παρουσία της. Και ο Άγγλος τεχνικός είναι στο στόχαστρο σκληρής κριτικής. Δεν τσουλάει η μπάλα στο χορτάρι, το στυλ παιχνιδιού είναι προβλέψιμο, Μπέλιγχαμ και Κέιν μοιάζουν αποκομμένοι από την υπόλοιπη ομάδα. Και η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει ιδιαίτερη αισιοδοξία για να αλλαγή της εικόνας προς το πολύ καλύτερο.

Σούπερ προσφορά* γνωριμίας με 15€ κουπόνι efood στη Stoiximan!

Η Σλοβακία έκανε την υπέρβαση της με την πρόκριση στους 16, καθώς κατάφερε να επιβιώσει στον πιο αμφίρροπο όμιλο της διοργάνωσης. Εκεί όπου είχε... τετραπλή(!) ισοβαθμία με Ρουμανία, Βέλγιο και Ουκρανία. Σκληρή ομάδα, συμπαγής, χωρίς να περισσεύει το ταλέντο, αλλά πολύ πειθαρχημένη. Ξέρει τις δυνατότητες της, δεν ρισκάρει στο χορτάρι και μπορεί να κρατάει το τέμπο χαμηλά, στοιχείο που την βολεύει στον αγωνιστικό χώρο.

Σύγκριση στα ρόστερ δεν υφίσταται, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος πως η Αγγλία μπορεί να επιβεβαιώσει την ταμπέλα του φαβορί στο ματς. Η Σλοβακία δεν ενθουσιάζει, ωστόσο κάνει κατάθεση ψυχής στο γήπεδο και φτάνει τον αντίπαλο στα άκρα. Το συνδυαστικό στοίχημα Under 2,5 γκολ & Ντούντα να δεχτεί κάρτα & Μπέλιγχαμ 2+ προσπάθειες για γκολ σε απόδοση 9.25 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 22:00 στην Κολωνία διασταυρώνουν τα ξίφη τους Ισπανία και Γεωργία. Οι Ίβηρες ήταν η μοναδική ομάδα που κατάφερε το 3/3 στη φάση των ομίλων. Επικράτησε κατά σειρά των Κροατία, Ιταλία, Αλβανία, με συνολικά γκολ 5-0.

Η Ισπανία είναι η κορυφαία του τουρνουά στο passing game, πάει σε άμεση ανάκτηση της μπάλας και κρατά σε χαμηλά μέτρα τον αντίπαλο της. Σπάνια δίνει δικαιώματα ανασταλτικά, δημιουργεί με συνέπεια και σε κλειστούς χώρους, εντούτοις η αποτελεσματικότητα στην εκτέλεση είναι δυσανάλογη.

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Η Γεωργία έκανε την έκπληξη και πήρε ένα από τα τέσσερα εισιτήρια των καλύτερων τρίτων στη φάση των ομίλων. Και αυτό χάρη στην ιστορική νίκη της με σκορ 2-0 επί της Πορτογαλίας στο φινάλε του Group F. Μπήκε αποφασισμένη στο χορτάρι, εκμεταλλεύτηκε την χαλαρότητα του αντιπάλου και πανηγύρισε μια τεράστια πρόκριση.

Είναι σκληρή πίσω από τη μπάλα, ήταν τυχερή στο 1-1 με την Τσεχία και στηρίζει πολλά σε δύο παίκτες. Τον γκολκίπερ Μαμαρντασβίλι και τον εξτρέμ Κβαρατσχέλια. Δύσκολα θα φτάσει πιο μακριά στη διοργάνωση, παίζει όμως με άγνοια κινδύνου και μοιάζει έτοιμη να τιμωρήσει όποιον την υποτιμήσει.

Mission ΕURO2024 στη Stoiximan!

Εκτός από δύο επίπεδα πάνω, η Ισπανία θα είναι και υποψιασμένη βλέποντας την ήττα της Πορτογαλίας. Θα παλέψει η Γεωργία, πολύ δύσκολα όμως μπορεί να αντέξει το... σφυροκόπημα. Το συνδυαστικό στοίχημα 1/1 & Μοράτα 2+ γκολ & Γεωργία Over 2,5 κάρτες σε απόδοση 8.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε επίσης