Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η κακή συνήθεια της Ιταλίας και το Bet Builder του 5,10

Η κακή συνήθεια της Ιταλίας και το Bet Builder του 5,10
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 - 12:17

Πρώτο ματς για τη φάση των «16» με την Ελβετία να αντιμετωπίζει την Ιταλία (19.00) με την ΕΡΤ1 να μεταδίδει το ματς.

Ελβετία – Ιταλία: Προγνωστικά

Η Ελβετία τερμάτισε αήττητη στον Α΄ όμιλο πετυχαίνοντας μια νίκη (3-1) επί της Ουγγαρίας, ενώ στη συνέχεια έφερε δύο ισοπαλίες (1-1 με Σκωτία και Γερμανία). Έτσι τερμάτισε στη δεύτερη θέση πίσω από την Γερμανία. Από την άλλη πλευρά η κάτοχος του τίτλου Ιταλία γλίτωσε το «κάζο» καταφέρνοντας να ισοφαρίσει την Κροατία στο τελευταίο ματς του ομίλου (1-1) με γκολ του Τζακάνι στο (98΄).

Στην Winmasters σε υποδέχονται με 10 δώρα* χωρίς κατάθεση και Χ2 ενισχυμένη προσφορά* γνωριμίας που εκτοξεύει το στοιχηματικό ενδιαφέρον στα ύψη ενόψει της μεγάλης διοργάνωσης του Euro 2024.

Έτσι προκρίθηκε ως δεύτερη πίσω από την Ισπανία. Είχαν προηγηθεί η νίκη με ανατροπή στην πρεμιέρα επί της Αλβανίας (2-1) και η ήττα από την Ισπανία (1-0). Η Ελβετία έχει φέρει 6 φορές ισοπαλία στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ επαληθεύθηκε 8 φορές το Under 2.5 γκολ. Με αυτή τη λογική θα στραφούμε στο Under, το οποίο θεωρητικά δείχνει safe.

  • Under 2.5 γκολ στη Stoiximan σε απόδοση 1.53

Ελβετία – Ιταλία: Ειδικά Στοιχήματα

Η Ιταλία σε όλα τα ματς μέχρι στιγμής βρέθηκε πίσω στο σκορ καταφέρνοντας κόντρα σε Κροατία (1-1) και Αλβανία (2-1) να αποφύγει την ήττα. Το ματς με την σκληροτράχηλη Ελβετία φαντάζει άκρως επικίνδυνο, ωστόσο δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να προηγηθεί η ομάδα του Μουράτ Γιακίν, αλλά να καταφέρει εν τέλει η «Σκουάντρα Ατζούρα» να οδηγήσει τον αγώνα στην παράταση. Το συγκεκριμένο ενδεχόμενο πληρώνει 8.25!

  • Ελβετία να σκοράρει και να λήξει ισόπαλο το ματς (8.25).

Ελβετία – Ιταλία: Η ενισχυμένη απόδοση* που αξίζει

Η Ιταλία κάνει ντέρμπι κάθε ματς, ενώ η Ελβετία έχει ροπή στις ισοπαλίες. Το 1-1 ως τελικό σκορ στην κανονική διάρκεια του αγώνα, με ενισχυμένη απόδοση προσφέρεται στη Novibet από 6.00 στο 6.75!

  • Ενισχυμένη Απόδοση: Ελβετία – Ιταλία/Ακριβές Σκορ 1-1 (6.75)

Ελβετία – Ιταλία: Bet Builder

Πρώτη επιλογή μας για το Bet Builder είναι η ισοπαλία. Περιμένουμε ένα ματς δίχως ρίσκο, το οποίο είναι πολύ πιθανό να μην κριθεί στην κανονική διάρκεια του. Οι Ιταλοί κάνουν κάθε αγώνα θρίλερ, ενώ οι Ελβετοί έχουν δείξει πως δεν έχουν να φοβηθούν κανένα αντίπαλο.

Δεύτερη επιλογή με την λογική πως ο αγώνας θα οδηγεί σε χαμηλό τέμπο είναι τοUnder 1.5 γκολ στο ημίχρονο.

Κλείνουμε την τριάδα του Bet Builder επιλέγοντας το Over 3.5 κίτρινες κάρτες, αφού εκτιμούμε πως θα δούμε ένα physical game, με πολλές, μονομαχίες, ένταση και πάθος, όπου κυρίως οι Ιταλοί θα επιχειρήσουν να χαλάσουν το παιχνίδι των αντιπάλων τους.

Το Bet Builder του Freetips247.com

  • Τελικό Αποτέλεσμα: Χ (2.90)
  • Under 1.5 γκολ Α΄ Ημιχ.: (1.30)
  • Σύνολο Καρτών: Over 3.5 (1.47)

Bet Builder απόδοσης: 5.10

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

Διαβάστε επίσης