Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πληρώνει καλά η Ουρουγουάη

Πληρώνει καλά η Ουρουγουάη
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024 - 13:30

Συνεχίζεται η δράση στον θαυμαστό κόσμο του Copa America. Τη σκυτάλη παίρνει ο δεύτερος όμιλος της διοργάνωσης, με την Ουρουγουάη να αναζητά το τρίποντο πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του StoiximaView.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΒΟΛΙΒΙΑ (04:00): Μπορεί να μην ενθουσίασε με την απόδοσή της, ωστόσο έφτασε στο ζητούμενο το οποίο ήταν η νίκη στη δική της πρεμιέρα στο Copa America. Η Ουρουγουάη αγχώθηκε κόντρα στον Παναμά, τον οποίο κέρδισε με 3-1. H «σελέστε» πήρε νωρίς «κεφάλι» στο σκορ, χάρη σε μία ωραία γκολάρα του Αραούχο, ωστόσο στη συνέχεια κινδύνευσε σοβαρά σε 2-3 περιπτώσεις από τους Παναμέζους. Εντούτοις, δύο γκολ των Νούνιες στο 85’ και Βίνια στο 90’+3’ ήταν αρκετά ώστε η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα να «καθαρίσει» έστω και αργά. Από εκεί και πέρα, δέχθηκε τη μείωση στο 90’+5’.

«Διαθέτουμε ποιοτικούς παίκτες και όσο προχωράει η διοργάνωση, τόσο οι ίδιοι θα βελτιώνονται. Μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, υπήρξε ένα διάστημα όπου ο Παναμάς μας πίεσε και μας δυσκόλεψε τη ζωή. Στα τελευταία λεπτά, ωστόσο, σκοράραμε δύο φορές και έτσι ήρθε η νίκη, τόνισε ο... μετρ της προπονητικής, Μαρσέλο Μπιέλσα, ο οποίος περιμένει περαιτέρω βελτίωση στο αποψινό παιχνίδι με τη Βολιβία.

Όλα τα προγνωστικά Euro 2024 εδώ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, δύσκολα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα ο Ρόνλαντ Αραούχο. Ο διεθνής στόπερ της Μπαρτσελόνα έγινε αναγκαστική αλλαγή μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, καθώς ήταν αφυδατωμένος. Ως εκ τούτου, τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Χιμένες της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ αμφίβολος είναι ο Ναντές (δεξιός μπακ-χαφ), λόγω ενοχλήσεων.

Μάθε τα πάντα για το Euro 2024 εδώ.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΒΟΛΙΒΙΑ (04:00): Μόνο θετική δεν ήταν η εικόνα που έδειξε απέναντι στην «οικοδέσποινα» ΗΠΑ, καθώς έχασε με 2-0. Η Βολιβία παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και υπέστη φυσιολογική ήττα από τους Αμερικανούς, οι οποίοι θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ. Καθοριστικό ρόλο στο να παραμείνει το σκορ σε... γήινα επίπεδα έπαιξε ο γκολκίπερ, Γκιγιέρμο Βισκάρα, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι έχοντας έξι αποκρούσεις στο ενεργητικό του. Όπως και να ΄χει, βρέθηκε πίσω μόλις στο 3’ και δέχθηκε και δεύτερο τέρμα στο 44’. Μετά την ανάπαυλα, ήταν πολύ τυχερή που δεν δέχθηκε κι άλλα τέρματα, καθώς... έμπαζε από παντού.

«Το πρώτο των ΗΠΑ ήταν ψυχρολουσία για εμάς. Είχαμε δουλέψει παρόμοιες φάσεις σε θέση άμυνας, ωστόσο δεν τα καταφέραμε στο επίσημο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι η αντίπαλός μας δεν ήταν και τόσο ανώτερη. Στο δεύτερο μέρος, εμφανίσαμε αρκετά κενά λόγω της αλλαγής στην τετράδα της άμυνας και ο Βισκάρα ήταν εκείνος που ξεχώρισε από τη δική μας ομάδα», ανέφερε ο τεχνικός Αντόνιο Κάρλος Ζάγκο. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως η Βολιβία έχει αρκετά κακή παράδοση στα ματς με την Ουρουγουάη για την τελική φάση του Copa America. Κι αυτό διότι έχει πανηγυρίσει μόλις δύο νίκες σε 16 παιχνίδια (2-1-13).

Όλες είναι οι αναλύσεις του Euro 2024 εδώ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο κόουτς Ζάγκο αναμένεται να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον, αφού οι περισσότεροι παίκτες δεν είχαν καλή απόδοση στο παιχνίδι με τις ΗΠΑ. Αμφίβολος δίνεται ο Φερνάντες (μπακ), ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού κόντρα στους Αμερικανούς.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (Ουρουγουάη - Βολιβία)

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Διαβάστε επίσης

Η Novibet έφερε το Novicash!

Η Novibet έφερε το Novicash!

Η νέα υπηρεσία NoviCash έφτασε στη Novibet και οι συναλλαγές με μετρητά γίνονται ακόμα πιο γρήγορες, ακόμα πιο απλές.