Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προγνωστικά Κόπα Αμέρικα: Για το 2/2 οι ΗΠΑ

Προγνωστικά Κόπα Αμέρικα: Για το 2/2 οι ΗΠΑ
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024 - 12:35

Στον όμιλο C' του Κόπα Αμέρικα 2024 ο Παναμάς τίθεται αντιμέτωπος με τις ΗΠΑ στη δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης. Το Betmarket.gr σας παρουσιάζει την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Παναμάς - ΗΠΑ: Προγνωστικά

Ο Παναμάς παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων απέναντι στην Ουρουγουάη και ηττήθηκε εύκολα με 3-1, σε ένα ματς όπου δέχτηκε συνολικά 19 τελικές. Αυτό που μπορεί να κρατήσει ως θετικό είναι το πρόσωπο που έδειξε επιθετικά, αφού δημιούργησε 9 τελικές με τις 3 να βρίσκουν στόχο. Γενικότερα πάντως ήταν εξαρχής δύσκολο να περάσει στα προημιτελικά, αφού τόσο η Σελέστε όσο και οι ΗΠΑ είναι ανώτερα σύνολα από αυτόν.

Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο Κόπα Αμέρικα 2024, αφού επικράτησαν με 2-0 της Βολιβίας, σε μία αναμέτρηση που απειλήθηκαν ελάχιστα από την αντίπαλο τους και αν ήταν πιο εύστοχοι το σκορ θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις (2,34 τα XGoals τους). Με νίκη απόψε ουσιαστικά κλειδώνουν την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού και τελευταία αγωνιστική θα παίξουν με την Ουρουγουάη για την πρωτιά του ομίλου.

Ανώτερο σύνολο οι ΗΠΑ από τον Παναμά, γεγονός που φαίνεται πλήρως και στο σετ αποδόσεων, με το διπλό να πληρώνει στο 1,40 κατά μέσο όρο, αλλά είναι χαμηλή απόδοση για να μας απασχολήσει.

Δυναμικά αναμένεται να μπουν στον αγωνιστικό χώρο οι οικοδεσπότες με στόχο να το καθαρίσουν από το πρώτο μέρος το παιχνίδι, όπως ακριβώς έπραξαν και με τη Βολιβία, οπότε αυτό που αξίζει στα προγνωστικά (27/06/24) του ΗΠΑ-Παναμάς είναι το 2 ημίχρονο σε απόδοση 1,97.

Με αμυντικές διαθέσεις θα παραταχθεί ο Παναμάς και επιθετικά ό,τι καταφέρει στην αντεπίθεση. Δύσκολα θα καταφέρει να κρατήσει το μηδέν απέναντι στην ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή των Αμερικάνων, όμως μέσω των κόντρα-επιθέσεων είναι ικανός να δημιουργήσει ζητήματα στο αμυντικό τρανζίσισον των ΗΠΑ και να πετύχει κάποιο τέρμα, αφού οι οικοδεσπότες δεν είναι και η επιτομή της σταθερότητας ανασταλτικά.

Το Goal/Goal προσφέρεται σε αουτσάιντερ τιμές (2,15) και αξίζει την προσοχή μας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Ιβάν Μπάρτον, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει βγάλει το χρώμα της κίτρινης κάρτας από το τσεπάκι του 204 φορές σε 43 ματς, ενώ αυτό της κόκκινης σε 12 εξ αυτών. Παράλληλα, έχει δείξει την άσπρη βούλα σε 23/43 αναμετρήσεις.

Σε πάνω από το 50% των αγώνων του τη φετινή σεζόν έχει δείξει την άσπρη βούλα, οπότε αξίζει μια τουφεκιά στο καταλογισμός πέναλτι στο ματς σε απόδοση 3,05.

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά σήμερα με ένα τελευταίο σημείο. Όπως αναφέραμε και παραπάνω περιμένουμε και οι 2 ομάδες να βρουν δίχτυα αλλά είναι τέτοια η ανωτερότητα των ΗΠΑ που εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρουν να πάρουν τον αγώνα. Αξίζει να κυνηγήσουμε λοιπόν τα πολλαπλά σκορ (1-2, 1-3, 1-4), όπου βρίσκουμε την συγκεκριμένη επιλογή στο 4,80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Παναμάς – ΗΠΑ: 2 ημίχρονο @1.97

Παναμάς – ΗΠΑ: Goal/Goal @2.15

Παναμάς – ΗΠΑ: Kαταλογισμός πέναλτι @3.05

Παναμάς – ΗΠΑ: Σκορ πολλαπλών επιλογών (1-2,1-3,1-4) @4.80

Διαβάστε επίσης