Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τσεχία-Τουρκία Live streaming

Τσεχία-Τουρκία Live streaming
Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 - 21:30

Αν και θα μπορούσε να έχει φτάσει στην νίκη και μάλιστα εμφατικά, η Τσεχία δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την κυριαρχία της κόντρα στην Γεωργία μένοντας στο 1-1. Οι Τσέχοι «πλήρωσαν» την αναποτελεσματικότητα τους, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να φτάσουν σε ένα τρίποντο μισή πρόκριση. Παρόλα αυτά έχουν μπροστά τους ακόμη ένα match ball πρόκρισης απόψε κόντρα στην Τουρκία. Σε ένα ματς που θέλουν μονάχα νίκη. «Θα είναι ένας διαφορετικός αγώνας από τους δύο προηγούμενους. Η Τουρκία παίζει με τέσσερις πίσω, οπότε χρειαζόμαστε διαφορετική προσέγγιση για να υπερασπιστούμε την άμυνά της. Έχουν μερικούς σπουδαίους ποδοσφαιριστές που παίζουν για συλλόγους παγκόσμιας κλάσης. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά κανείς δεν θέλει να πάει σπίτι του, θέλουμε να μείνουμε σε αυτό το φανταστικό τουρνουά», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Τσεχίας, Ιβάν Χάσεκ.

Η Τουρκία βρέθηκε έξω από τα... νερά της στο ματς κόντρα στην Πορτογαλία και μοιραία γνώρισε την ήττα με 3-0. Σκια του εαυτού του το σύνολο του Μοντέλα το οποίο «πλήρωσε» κάθε παιδικό λάθος που έκανε στο ματς. «Κατά διαστήματα μας έλειπε λίγη τόλμη (έναντι Πορτογαλίας), αλλά αυτό συμβαίνει με παίκτες που είναι άπειροι στην τελική φάση. Τιμωρηθήκαμε σκληρά απέναντι στην Πορτογαλία, αλλά πρέπει να είμαστε θετικοί και να απολαύσουμε τα πολλά καλά πράγματα που κάναμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με την Τσεχία, όταν μπορούμε να βάλουμε τα πάντα στη γραμμή».

ΤΣΕΧΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε επίσης

Γεωργία-Πορτογαλία Live streaming

Γεωργία-Πορτογαλία Live streaming

Πορτογαλία και Γεωργία μετρούν τις δυνάμεις τους (26/6, 22:00) στο Γκελζενκίρχεν, σε μια αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί.

Ουκρανία-Βέλγιο Live streaming

Ουκρανία-Βέλγιο Live streaming

Πέφτει η αυλαία και στον πέμπτο όμιλο του Euro 2024. Κρίσιμο και αρκετά σημαντικό παιχνίδι, με την Ουκρανία να αντιμετωπίζει το Βέλγιο (19:00).