Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ουκρανία-Βέλγιο Live streaming

Ουκρανία-Βέλγιο Live streaming
Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 - 18:57

Είμαστε ακόμα ζωντανοί», σιγοτραγουδούν στο στρατόπεδο της εθνικής Ουκρανίας. Εδειξε χαρακτήρα κόντρα στη Σλοβακία η ομάδα του Σεργκέι Ρεμπρόφ, φέρνοντας... τούμπα το ματς στην επανάληψη. Τα βαριά χαρτιά βγήκαν επιτέλους μπροστά και η Ουκρανία έδωσε απαντήσεις μετά και την βαριά ήττα της πρεμιέρας από την Ρουμανία. Φυσικά, τίποτα δεν έχει τελειώσει, με την ομάδα του Ρεμπρόφ να αναζητά άλλη μία υπέρβαση. Αυτή τη φορά κόντρα στο πολυδιαφημισμένο Βέλγιο των αστέρων. Τι χρειάζεται η Ουκρανία για να προκριθεί στους «16»; Νίκη επί των «κόκκινων διαβόλων». Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Ρεμπρόφ, παίρνει τον δρόμο για την επόμενη φάση ακόμα και με Χ, αρκεί να μην λήξει ισόπαλο το Σλοβακία-Ρουμανία. «Το Βέλγιο είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Πριν ξεκινήσει ο όμιλός μας, όλοι ήξεραν ότι το Βέλγιο ήταν το φαβορί. Σε αυτή τη διοργάνωση, όλα είναι πιθανά. Πρέπει να σκεφτούμε πώς θα παίξουμε κόντρα σε αυτήν την ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί πρέπει να κερδίσουμε», δήλωσε ο Ρεμπρόφ για την σημερινή μάχη.

Βέβαια, αντίδραση έβγαλε και το Βέλγιο. Κόντρα στη φορτσάτη Ρουμανία. Δεν άφησε και πολλά περιθώρια η ομάδα του Τεντέσκο, επιβάλλοντας τον ρυθμό της από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Σοβαροί και αποφασισμένοι οι «κόκκινοι διάβολοι», έφτασαν στη νίκη και στρέφουν την προσοχή τους στο do or die ματς με αντίπαλο την Ουκρανία. Για τους «κόκκινους διαβόλους», ένα είναι το σίγουρο: Θα τερματίσουν στην πρώτη δυάδα του ομίλου, αν αποφύγουν την ήττα από την Ουκρανία. Αντίθετα, αν η ομάδα του Τεντέσκο χάσει και η Ρουμανία μείνει όρθια κόντρα στη Σλοβακία, τότε θα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για την πατρίδα. «Θα είναι δύσκολο το ματς, ξέρουμε τι σημασία του αγώνα. Η Ουκρανία έχει μια κατάσταση στη χώρα της που δεν είναι εύκολη. Νομίζω ότι οι παίκτες θέλουν να δώσουν χαρά στους οπαδούς τους και το έθνος τους. Θα τα δώσουν όλα, όπως και εμείς», τόνισε ο Αρτούρ Τεάτ για τη μάχη με την ομάδα του Ρεμπρόφ.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ΒΕΛΓΙΟ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε επίσης

Γεωργία-Πορτογαλία Live streaming

Γεωργία-Πορτογαλία Live streaming

Πορτογαλία και Γεωργία μετρούν τις δυνάμεις τους (26/6, 22:00) στο Γκελζενκίρχεν, σε μια αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί.

Τσεχία-Τουρκία Live streaming

Τσεχία-Τουρκία Live streaming

Τσεχία και Τουρκία μετρούν τις δυνάμεις τους στο Αμβούργο (26/6, 22:00), σε μια «μάχη» δίχως... αύριο με «φόντο» το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Σλοβακία-Ρουμανία Live streaming

Σλοβακία-Ρουμανία Live streaming

Στο «Deutsche Bank Park» στραμμένη η προσοχή του ποδοσφαιρικού κόσμου. Μεγάλο παιχνίδι, απόψε (26/6, 19:00), με τη Σλοβακία να αντιμετωπίζει τη Ρουμανία.