Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γεωργία-Πορτογαλία Live streaming

Γεωργία-Πορτογαλία Live streaming
Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 - 20:52

Έπειτα από ένα ματς με αρκετές φάσεις και ένταση η Γεωργία αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στην Τσεχία πανηγυρίζοντας έτσι τον πρώτο της βαθμό σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Σε μεγάλη ημέρα ο τερματοφύλακας των Γεωργιανών, Γκιόργκι Μαρμαντασβίλι, ο οποίος αποσόβησε τον κίνδυνο σε αρκετές περιπτώσεις. Κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο φινάλε του πρώτου μέρους, με τους Τσέχους να βρίσκουν την απάντηση στα μισά της επανάληψης. Έπειτα και από αυτό το αποτέλεσμα διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για την πρόκριση, θέλοντας δική της νίκη κόντρα στην Πορτογαλία και νίκη της Τσεχίας επί της Τουρκίας. «Η Πορτογαλία είναι φανταστική ομάδα με πολλούς κορυφαίους παίκτες, όμως αν έχουμε μία μικρή πιθανότητα να προκριθούμε, όλοι οι παίκτες μου και εγώ θα το ονειρευτούμε μέχρι το τέλος. Σημαίνει πολλά για εμάς το να είμαστε εδώ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σανιόλ, προπονητής της Γεωργίας. Δίνεται αμφίβολος ο Κιτεϊσβίλι (μεσοεπιθετικός), λίγες αλλαγές θα κάνει στο Γεωργία - Πορτογαλία ο Σανιόλ.

Στην αντίπερα όχθη η Πορτογαλία κατάφερε να φτάσει στο δεύτερο διαδοχικό της τρίποντο σε αυτό το Euro με εμφατικό τρόπο, έπειτα και από το 3-0 επί της Τουρκίας. Ο Μπερνάντο Σίλβα έβαλε μπροστά τους Ίβηρες στο 21’ με το απίθανο αυτογκόλ του Ακαϊντιν επτά λεπτά αργότερα δίνει «αέρα» δύο τερμάτων στους Πορτογάλους. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μπρούνο Φερνάντες στο 56’ έπειτα από ασίστ του Ρονάλντο. Κάπως έτσι έπειτα και από το 2/2, η Πορτογαλία εξασφάλισε την παρουσία της στην φάση των «16» περιμένοντας πλέον να μάθει τον αντίπαλο της. «Ο πρώτος στόχος μας, επετεύχθη, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κάθε στιγμή του κάθε αγώνα για να είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια στη διοργάνωση. Θα προσεγγίσουμε και αυτό το παιχνίδι όπως κάναμε στα δύο πρώτα, θέλουμε τη νίκη, να βελτιωθούμε και να πάμε στους «16» καλύτερα προετοιμασμένοι», δηλώνει ο χαφ, Ρούμπεν Νέβες. Τιμωρημένος ο Λεάο (εξτρέμ), αμφίβολοι δίνονται οι φορ Ζότα και Ράμος.

ΓΕΩΡΓΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε επίσης

Τσεχία-Τουρκία Live streaming

Τσεχία-Τουρκία Live streaming

Τσεχία και Τουρκία μετρούν τις δυνάμεις τους στο Αμβούργο (26/6, 22:00), σε μια «μάχη» δίχως... αύριο με «φόντο» το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ουκρανία-Βέλγιο Live streaming

Ουκρανία-Βέλγιο Live streaming

Πέφτει η αυλαία και στον πέμπτο όμιλο του Euro 2024. Κρίσιμο και αρκετά σημαντικό παιχνίδι, με την Ουκρανία να αντιμετωπίζει το Βέλγιο (19:00).

Σλοβακία-Ρουμανία Live streaming

Σλοβακία-Ρουμανία Live streaming

Στο «Deutsche Bank Park» στραμμένη η προσοχή του ποδοσφαιρικού κόσμου. Μεγάλο παιχνίδι, απόψε (26/6, 19:00), με τη Σλοβακία να αντιμετωπίζει τη Ρουμανία.