Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΑΥΣΤΡΙΑ Live Streaming

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΑΥΣΤΡΙΑ Live Streaming
Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 - 18:29

Έπειτα από ένα ντέρμπι το οποίο τα είχε όλα εκτός από γκολ η Ολλανδία έμεινε στο 0-0 απέναντι στην Γαλλία, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να εξασφαλίσει την πρόκριση από την δεύτερη αγωνιστική. Το δεύτερο 45λεπτο άνηκε ολοκληρωτικά στους «οράνιε» οι οποίο στάθηκαν εξαιρετική άτυχοι στην φάση του 69’ όταν και το τέρμα του Σίμονς ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Παρόλα αυτά η Ολλανδία κρατά την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την πρόκριση, αλλά και την πρωτιά του ομίλου μιας και στην ισοβαθμία κόντρα στην Γαλλία έχει το πάνω χέρι. «Συνολικά, υπήρξαν στιγμές που δεν ήμασταν στα καλύτερά μας (έναντι Γαλλίας). Δώσαμε τη μπάλα σε επικίνδυνες καταστάσεις. Δεν τους πιέζαμε πάντα αποτελεσματικά στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Οι επιθετικοί μας Όλοι πέρασαν δύσκολες στιγμές και μερικές φορές δεν είχαμε την υπομονή να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις, αλλά τελικά πιστεύω ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα και ένα με το οποίο μπορούμε να ζήσουμε», ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ολλανδίας, Ρόλαντ Κούμαν.

Στην αντίπερα όχθη η Αυστρία κρατούσε την καλύτερη εμφάνιση της στο τουρνουά για το κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στην Πολωνία. Νίκη με 3-1 το τελικό αποτέλεσμα το οποίο την διατηρεί «ζωντανή» στην «μάχη» της πρόκρισης στην φάση των «16». Μια εξαιρετικά ανταγωνιστική ομάδα η Αυστρία, η οποία έχει φροντίσει να το δείξει περίτρανα και στα δύο πρώτα της παιχνίδια στον όμιλο. «Ερχομαστε απέναντι σε έναν αντίπαλο με σχεδόν την ίδια ατομική ποιότητα με τη Γαλλία, λίγο λιγότερο επειδή είναι μια μικρότερη χώρα. Έχουν μεγάλη διεθνή ποιότητα και θα πρέπει να φανούμε αρκετά προσεκτικοί. Έχουμε φάσεις όπου ελέγχουμε το παιχνίδι .Χρειαζόμαστε μια έντονη και φυσική απόδοση, ώστε να δείξουμε γιατί είμαστε πραγματικά ικανοί», ανέφερε ο τεχνικός της Αυστρίας Ραλφ Ράνγκνικ.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΑΥΣΤΡΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε επίσης

ΑΓΓΛΙΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ Live Streaming

ΑΓΓΛΙΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ Live Streaming

Πέφτει η αυλαία και στον τρίτο όμιλο του Euro 2024. Κρίσιμο παιχνίδι στο RheinEnergieStadion, με την Αγγλία να βρίσκει στον δρόμο της την Σλοβενία (22:00).

ΓΑΛΛΙΑ - ΠΟΛΩΝΙΑ Live Streaming

ΓΑΛΛΙΑ - ΠΟΛΩΝΙΑ Live Streaming

Η Γαλλία αντιμετωπίζει απόψε το απόγευμα (19:00) στο Ντόρτμουντ την Πολωνία θέλοντας να «κλειδώσει» την πρόκριση στην νοκ άουτ φάση του Euro 2024.