Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΓΑΛΛΙΑ - ΠΟΛΩΝΙΑ Live Streaming

ΓΑΛΛΙΑ - ΠΟΛΩΝΙΑ Live Streaming
Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 - 18:01

Η Γαλλία δεν εμφανίστηκε όσο αποτελεσματική θα ήθελε κόντρα στην Ολλανδία με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0. Ένα ματς το οποίο ήταν ντέρμπι με τα όλα του έχοντας αρκετή ένταση, φάσεις άλλα όχι και γκολ. Η απουσία του σούπερ σταρ των Γάλλων, Κιλιάν Εμπαπέ φάνηκε να τους επηρεάζει αρκετά, μιας και επιθετικά υστέρησαν. Μάλιστα στην φάση του 69’ η Γαλλία στάθηκε αρκετά τυχερή, μιας και το γκολ του Σίμονς ακυρώθηκε ως οφσάιντ. «Κάνουμε σπουδαία πράγματα μπροστά. Υπάρχουν πολλά θετικά που πρέπει να αφαιρέσετε και πρέπει να λάβετε υπόψη τους αντιπάλους, οι οποίοι και οι δύο ήταν δυνατοί (Αυστρία και Ολλανδία). Αλλά προφανώς, για να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια θα πρέπει να βελτιωθούμε, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας ο οποίος δεν είναι άλλος από το να περάσουμε στην νοκ άουτ φάση», ανέφερε ο τεχνικός της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν.

Από την άλλη πλευρά η Πολωνία εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων σε αυτό του τουρνουά, έχοντας στα δύο πρώτα παιχνίδια της στον όμιλο 0/2. Μια συγκομιδή η οποία αυτόματα την θέτει εκτός συνέχειας. Η ανετοιμότητα του Λεβαντόφσκι και τα αμυντικά λάθη είναι αυτά που στοίχισαν στην Πολωνία, η οποία πλέον στρέφει το βλέμμα της στο επερχόμενο Nations League. «Θα παίξουμε εναντίον της Γαλλίας με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα μας. Αυτό το παιχνίδι θα είναι καλό για εμάς ως μέρος της προετοιμασίας μας για το UEFA Nations League το φθινόπωρο. Φυσικά, είμαστε απογοητευμένοι που είμαστε εκτός, αλλά δεν θα αλλάξω. Ξεκίνησα τη δουλειά πριν από εννέα μήνες, αλλά χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο και μπορούμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Πολωνίας, Μίχαου Πρόμπιες.

ΓΑΛΛΙΑ - ΠΟΛΩΝΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε επίσης

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΑΥΣΤΡΙΑ Live Streaming

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΑΥΣΤΡΙΑ Live Streaming

Ολλανδία και Αυστρία στο ντέρμπι του τέταρτου ομίλου (19:00) με τον νικητή να παίρνει την πρόκριση για τους «16» και τον ηττημένο τον δρόμο της επιστροφής.

ΑΓΓΛΙΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ Live Streaming

ΑΓΓΛΙΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ Live Streaming

Πέφτει η αυλαία και στον τρίτο όμιλο του Euro 2024. Κρίσιμο παιχνίδι στο RheinEnergieStadion, με την Αγγλία να βρίσκει στον δρόμο της την Σλοβενία (22:00).