Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Live Streaming

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Live Streaming
Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 - 18:20

Η Τουρκία είναι μια ομάδα με αρκετή ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Κάτι που έδειξε και στην πρεμιέρα της σε αυτό το Euro επικρατώντας με 3-1 επί της Γεωργίας. Οι δύο γκολάρες των Μουλντούρ (25’) και Γκιουλέρ (62’) έβαλαν τις βάσεις για την νίκη με τον Ακτούρκογλου να διαμορφώνει στις καθυστερήσεις το τελικό 3-1. Κάπως έτσι οι Τούρκοι επιβεβαίωσαν όλους αυτούς που τους βλέπουν να φτάνουν αρκετά... μακριά στην φετινή διοργάνωση. Απόψε ακολουθεί το ντέρμπι του ομίλου κόντρα στην Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο. Το πρώτο crash test για την ίδια στην διοργάνωση. «Αυτή είναι η πρώτη φορά που κερδίζουμε τον πρώτο αγώνα χωρίς να έχουμε ξεπεράσει ακόμη τη φάση των ομίλων στα τρία τελευταία EURO. Για την ακρίβεια δεν πήραμε ούτε πόντο την προηγούμενη φορά. Ο πρώτος μας στόχος ήταν να κερδίσουμε τον (εναρκτήριο) αγώνα. Τώρα το κερδίσαμε, το όνειρο είναι να κερδίσουμε το επόμενο και να φτάσουμε στη φάση των νοκ άουτ.»

Ο χαρακτήρας της Πορτογαλίας δοκιμάστηκε με το… καλημέρα του Euro 2024. Το σύνολο του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ τα βρήκε… σκούρα κόντρα στην Τσεχία στην πρεμιέρα, ωστόσο κατάφερε να φτάσει στην νίκη με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. Ήρωας για τους Πορτογάλους ο Κονσεϊσάο ο οποίος ήταν ο λυτρωτής με το τέρμα που πέτυχε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Απόψε αντιμετωπίζει την Τουρκία με στόχο το 2/2 την πρόκριση, αλλά και την πρωτιά του ομίλου. «Νικήσαμε (κόντρα στην Τσεχία) γιατί δείξαμε ανθεκτικότητα, δύναμη θέλησης και πίστη. Είναι η πρώτη φορά που χρειάστηκε να κάνουμε ανατροπή για να κερδίσουμε (κατά τη θητεία μου). Πιστέψαμε. δείξαμε απίστευτη προσωπικότητα. Αν είχαμε σκοράρει νωρίς, θα μπορούσαμε να κερδισουμε με τρία ή τέσσερα γκολ διαφορά», ανέφερε ο τεχνικός της Πορτογαλίας, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε επίσης

ΒΕΛΓΙΟ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ Live Streaming

ΒΕΛΓΙΟ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ Live Streaming

Βέλγιο και Ρουμανία μετρούν τις δυνάμεις τους απόψε το βράδυ για την δεύτερη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του Euro 2024.