Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Euro: Θα... χορτάσουμε γκολ και θέαμα

Euro: Θα... χορτάσουμε γκολ και θέαμα
Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 - 11:53

Τρία σημεία από τα γήπεδα της Γερμανίας και του Euro 2024 έχουμε στο παρολί του Σαββάτου (22/6/24) σε απόδοση 6,39.

Η δράση συνεχίζεται στο Euro 2024, μιας και φτάσαμε αισίως στην 8η μέρα και είμαστε στο φινάλε της 2ης αγωνιστικής των ομίλων. Φυσικά, όσο προχωράμε στη διοργάνωση τόσο ανεβαίνει και το ενδιαφέρον, ενώ είναι μια καλή περίοδος για να δείτε και τις πιθανές διασταυρώσεις Euro 2024.

Τρία σημεία έχουμε εντοπίσει για το παρολί του Σαββάτου (22/6/24) με στόχο να γράψουμε μία ακόμα επιτυχία στην αγαπημένη σας στήλη.

Ας δούμε όμως τις επιλογές μας.

Γεωργία – Τσεχία (16:00)

Παρότι πρωτάρα σε τελική διοργάνωση, η Γεωργία στάθηκε εξαιρετική απέναντι στην εμπειρότερη Τουρκία και στις λεπτομέρειες δεν πήρε βαθμό στον πρώτο της αγώνα. Ο Γουίλι Σανιόλ στηρίζει τις τύχες τις ομάδας του στην αμυντική του λειτουργία, αν και είδαμε πως δύσκολα μπορεί να κρατήσει το μηδέν. Το ευχάριστο πάντως είναι πως βρίσκουν το δρόμο για τις αντεπιθέσεις και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο γκολ. Η Τσεχία από την άλλη προτίμησε την μαζική άμυνα κόντρα στην Πορτογαλία. Στο σημερινό παιχνίδι βέβαια θα έχει αυτή τον έλεγχο και την κατοχή. Το θετικό για την ίδια είναι πως διαθέτει ποιοτικές μονάδες επιθετικά και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Παρά την αμυντική φιλοσοφία των δύο ομάδων στους πρώτους αγώνες, αμφότερες θα διεκδικήσουν τη νίκη, με σκοπό να διεκδικήσουν και ένα εισιτήριο για τους «16». Για το σκοπό αυτό, περιμένουμε επιθετικό προφίλ και να στείλουν την μπάλα στο αντίπαλο τέρμα. Θα πάμε, λοιπόν, στο Goal/Goal, το οποίο επιβεβαίωσαν αμφότερες οι ομάδες στους πρώτους τους αγώνες σε απόδοση 1,89.

Τουρκία – Πορτογαλία (19:00)

Ίσως η πιο αμφίρροπη αναμέτρηση της ημέρας. Οι Τούρκοι έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο επιθετικά κόντρα στην Γεωργία. Τελείωσαν τον αγώνα με 2,48 xGoals, είχαν 22 τελικές εκ των οποίων οι 8 στο στόχο. Σαφώς το σημερινό παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό, δείχνει όμως είναι ομάδα που θα βρει φάσεις και έχει την ικανότητα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Η Πορτογαλία από την άλλη νίκησε με την ψυχή στο στόμα την Τσεχία και ουσιαστικά αυτό που κρατάει είναι το θετικό αποτέλεσμα. Είχε τον απόλυτο έλεγχο, όμως αντιμετώπισε δυσκολίες κόντρα στη μαζική άμυνα της Τσεχίας.

Θα δούμε διαφορετική εικόνα από τις δύο ομάδες σε σχέση με τους πρώτους τους αγώνες, κυρίως λόγω των αντιπάλων τους. Η ποιότητα που διαθέτουν αμφότερες πάντως επιθετικά μας οδηγεί στα γκολ. Γι’ αυτό και θα πάμε στο Goal/Goal σε απόδοση 1,79 στην Novibet.

Βέλγιο – Ρουμανία (22:00)

Κλείνουμε με τον βραδινό αγώνα της ημέρας ανάμεσα σε Βέλγιο και Ρουμανία. Οι άτυπα γηπεδούχοι γνώρισαν ήττα σοκ από την Σλοβακία. Πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Βέβαια, πιθανώς τους αδικεί το σκορ, μιας και δημιούργησαν πολλές φάσεις ενώ και δύο τέρματα τους δεν μέτρησαν. Θεωρούμε πολύ δύσκολο έως απίθανο το ενδεχόμενο να μη σκοράρουν ξανά. Από την άλλη, η Ρουμανία έκανε την έκπληξη της 1ης αγωνιστικής διασύροντας την Ουκρανία με 3-0. Τακτικά οι Ρουμάνοι ήταν άψογοι, σβήνοντας τους αντιπάλους τους, ενώ εκμεταλλεύτηκαν κάθε αμυντικό κενό.

Θεωρούμε πως το Βέλγιο πολύ δύσκολα δεν θα σκοράρει και σήμερα. Έχει όμως τα θεματάκια του στην άμυνα και η Ρουμανία έδειξε να είναι ομάδα που εκμεταλλεύεται τέτοια θέματα. Γι’ αυτό και στα μάτια μας έχει αξία το Goal/Goal σε απόδοση 1,89 στην Novibet.

Το Παρολί του Σαββάτου (22/06/24) - BetMarket Επιλογές

22/06, 22:00 Euro 2024 Γεωργία – Τσεχία Goal/Goal @1.89

22/06, 22:00 Euro 2024 Τουρκία – Πορτογαλία Goal/Goal @1.79

22/06, 01:00 Euro 2024 Βέλγιο – Ρουμανία Goal/Goal @1.89

Δες πώς μπορείς να συνδυάσεις Euro 2024 και πίτσα και μπύρα με φίλους εδώ!

Διαβάστε επίσης

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ Live Streaming

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ Live Streaming

Τα… φώτα στην Λειψία και την Red Bull Arena. Εκεί που η Ολλανδία διασταυρώνει τα ξίφη της με την Γαλλία, για την δεύτερη αγωνιστική του Euro 2024 (22:00).