Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ Live Streaming

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ Live Streaming
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 - 21:00

Έβαλε στα δίχτυα την Πολωνία και τελικά δεν το πλήρωσε η Ολλανδία. Η μία χαμένη ευκαιρία διαδεχόταν την άλλη, με τον Βέχορστ να ξελασπώνει την ομάδα του Ρόλαντ Κούμαν. Τέλος καλό, όλα καλά για τους Οράνιε, μιας και η δουλειά έγινε. Το σημαντικό ήταν να ξεκινήσουν με τρίποντο την περιπέτειά τους στα γήπεδα της Γερμανίας. Κάτι που κατάφεραν. Σειρά παίρνει το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στη Γαλλία, με την Ολλανδία να καλείται να δείξει αρκετά πράγματα. Είναι το πρώτο δύσκολο τεστ για την ομάδα του Κούμαν, που θέλει να παλέψει με νύχια και με δόντια για τη διάκριση. «Θα μπορούσαμε να κερδίζουμε με 4-1 ως το 60’. Παίξαμε πολύ καλά, αλλά δεν μπορέσαμε να βρούμε εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα. Όπως και να ‘χει, αν και η εμφάνιση δεν ήταν 100% καλή, το αποτέλεσμα στο τέλος μας τόνωσε την αυτοπεποίθηση», είπε ο Ρόναλντ Κούμαν και περιμένει σκληρό παιχνίδι απέναντι στους Γάλλους.

Το αυτογκόλ του Βέμπερ έδωσε το τρίποντο στη Γαλλία. Δεν έθελξε με την απόδοσή της η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ και λίγο έλειψε να το πληρώσει. Τα βαριά χαρτιά δεν τράβηξαν κουπί και η Γαλλία προβλημάτισε με την εμφάνισή της. Υπήρξε και ο τραυματισμός του Κιλιάν Εμπαπέ, που σκόρπισε ανησυχία στο στρατόπεδο των «Τρικολόρ». Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη κάταγμα στη μύτη και αναμένεται να αγωνιστεί με μάσκα κόντρα στους Οράνιε. «Έχουμε την ποιότητα και το ταλέντο, αλλά υπάρχουν αρκετές ομάδες που τα διαθέτουν επίσης. Στο υψηλότερο επίπεδο, πρέπει να είσαι συμπαγής και να δουλεύουμε, σκληρά, όλοι μαζί», ανέφερε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ ενόψει του μεγάλου αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί, πως με μικροπροβλήματα αποχώρησαν από την πρεμιέρα των «Τρικολόρ» και οι Ζιρού (επιθετικός), Ερναντές (αριστερό μπακ), Σαλιμπά (κεντρικός αμυντικός).

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ Live Streaming| Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε επίσης

ΠΟΛΩΝΙΑ - ΑΥΣΤΡΙΑ Live Streaming

ΠΟΛΩΝΙΑ - ΑΥΣΤΡΙΑ Live Streaming

Στο Ολυμπιακό Στάδιο Βερολίνου περνάει η σκυτάλη του σημερινού δεύτερου αγώνα, για το Euro 2024. Πολωνία και Αυστρία τίθενται αντιμέτωπες, με ώρα έναρξης τις 19:00.