Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ Live Streaming

ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ Live Streaming
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 - 15:05

ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ Live Streaming: Σλοβακία και Ουκρανία κοντράρονται για την δεύτερη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του Euro 2024.

Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση η Σλοβακία κατάφερε να φτάσει σε μια τεράστια έκπληξη επικρατώντας με 1-0 επί του Βελγίου. Στην πρώτη του επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή οι Σλοβάκοι μπόρεσαν να πάρουν το προβάδισμα το οποίο και διατήρησαν μέχρι το φινάλε. Κάπως έτσι πλέον η Σλοβακία είναι το «ακλόνητο» φαβορί όχι μόνο για την πρόκριση αλλά και για την πρωτιά στον πέμπτο όμιλο. «Δεν νομίζω ότι ήταν δύσκολο να προετοιμάσω τους παίκτες ψυχολογικά. Η ευφορία μετά τη νίκη επί του Βελγίου κράτησε μερικές ώρες, αλλά οι τρεις βαθμοί σίγουρα δεν θα είναι αρκετοί για να προχωρήσουμε Δεν υπάρχει λόγος να πανηγυρίσουμε ακόμα», τόνισε ο κόουτς των Σλοβάκων για να προσθέσει στη συνέχεια: «Το πρώτο παιχνίδι ήταν δύσκολο και ο Χάνκο υπέφερε πολύ. Αλλά, αυτή τη στιγμή, όλοι οι παίκτες είναι καλά. Νομίζω ότι η Ουκρανία έχει ποιότητα και ταυτότητα στο παιχνίδι της. Εχει έναν νέο προπονητή και θα είναι δύσκολο ματς».

Απογοητευτική η Ουκρανία στην πρεμιέρα της σε αυτό το Euro. Οι παίκτες του Ρεμπρόφ δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο γήπεδο με αποτέλεσμα να διασυρθούν από την Ρουμανία με 3-0. Μια ανούσια κατοχή μπάλας είχε η Ουκρανία κόντρα στη Ρουμανία, ενώ πλήρωσε όλα τα αμυντικά της κενά. Τα βαριά χαρτιά της ομάδας δε βγήκαν ποτέ μπροστά και μοιραία ήρθε η «βαριά» ήττα στην Allianz Arena. «Γνωρίζουμε ότι είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα και ξέρουν τι να κάνουν στο γήπεδο. Είναι καλοί στο πρέσινγκ και αμύνονται μαζικά. Επίσης, είναι πολύ καλοί στις αντεπιθέσεις. Παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο, δεν κλωτσάνε απλά την μπάλα, θα είναι δύσκολο για εμάς και σίγουρα θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι», τόνισε ο Μπράζκο για τη σημερινή μάχη.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε επίσης

ΠΟΛΩΝΙΑ - ΑΥΣΤΡΙΑ Live Streaming

ΠΟΛΩΝΙΑ - ΑΥΣΤΡΙΑ Live Streaming

Στο Ολυμπιακό Στάδιο Βερολίνου περνάει η σκυτάλη του σημερινού δεύτερου αγώνα, για το Euro 2024. Πολωνία και Αυστρία τίθενται αντιμέτωπες, με ώρα έναρξης τις 19:00.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ Live Streaming

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ Live Streaming

Τα… φώτα στην Λειψία και την Red Bull Arena. Εκεί που η Ολλανδία διασταυρώνει τα ξίφη της με την Γαλλία, για την δεύτερη αγωνιστική του Euro 2024 (22:00).