Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Σλοβενία-Σερβία Live streaming

Σλοβενία-Σερβία Live streaming
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 - 15:19

Πολύ σκληρή για να... πεθάνει στην πρώτη αγωνιστική του Euro 2024 η Σλοβενία. Παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ, μπόρεσε να φέρει στα ίσια το ματς με την Δανία με γκολ του Έρικ Γιανζά. Ουσιαστικά, δικαιώθηκε για την επιμονή και την υπομονή της στην αναμέτρηση με τους Σκανδιναβούς. Πίεσε, δημιούργησε ευκαιρίες και τελικά τσίμπησε τον βαθμό της ισοπαλίας η παρέα των Βέρμπιτς, Σπόραρ και Τσέριν. Ήταν σημαντικό το ματς με την Δανία, καθώς έμεινε στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Τώρα, θα παίξει τα... ρέστα της για το τρίποντο κόντρα στη Σερβία. «Όταν οι οπαδοί σε βοηθούν με αυτόν τον τρόπο, όταν βλέπεις τόσα πολλά χαμογελαστά πρόσωπα κατά τη διάρκεια της ημέρας, όταν ακόμη και οι αντίπαλοι οπαδοί σου δείχνουν σεβασμό, αυτό με κάνει χαρούμενο που είμαι μέρος. αυτού του θεάματος. Τους ευχαριστώ όλους. Τα δύο ημίχρονα ήταν πολύ διαφορετικά και νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Νομίζω ότι θα μάθουμε πολλά από τη συμμετοχή μας στο Euro. Όταν αυτή η ομάδα παίξει το δεύτερο ή το τρίτο μεγάλο τουρνουά της, θα είναι πολύ πιο δυνατή από την αρχή», δήλωσε ο 62χρονος κόουτς των Σλοβένων.

Μπλοκαρισμένη στο πρώτο ημίχρονο, καλύτερη στην επανάληψη του αγώνα με την Αγγλία εμφανίστηκε η Σερβία. Δεν κατάφερε να... τσιμπήσει κάτι από τη μάχη με τα «τρία λιοντάρια» και τώρα καλείται να παλέψει για το τρίποντο κόντρα στη Σλοβενία. Μονάχα τη νίκη αναζητά η ομάδα του Ντράγκαν Στοϊκοβιτς, προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Euro 2024. Στο αγωνιστικό κομμάτι, «πονοκεφαλιάζει» ο προπονητής της Σερβίας, καθώς δε θα έχει στη διάθεσή του τον Κόστιτς. Ο έμπειρος άσος τραυματίστηκε και τέθηκε νοκ άουτ από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Από εκεί και πέρα, δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα στο στρατόπεδο της Σερβίας. Ο Ντούσαν Τάντιτς μίλησε για το γεγονός πως έπρεπε να ξεκινήσει βασικός κόντρα στην Αγγλία, μια δήλωση που δεν ήχησε καλά στα αυτιά κανενός. «Συζητήθηκαν οι επερχόμενες υποχρεώσεις και μεταξύ άλλων, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας Ντούσαν Τάντιτς άδραξε την ευκαιρία να ζητήσει συγγνώμη από τον κόουτς Στόικοβιτς και τους συμπαίκτες του για τις απερίσκεπτες δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την Αγγλία», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. «Το ποδόσφαιρο είναι ένα συλλογικό άθλημα και όλοι έχουμε την ίδια αποστολή. Είναι απόφαση του προπονητή και πρέπει να γίνει σεβαστή, όπως κάθε παίκτης της εθνικής ομάδας σέβεται αυτήν την απόφαση», δήλωσε από την πλευρά του ο Νίκολα Μιλένκοβιτς.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε επίσης