Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ Live Streaming

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ Live Streaming
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024 - 18:00

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ Live Streaming: Για τρίτη διαδοχική φορά η Τουρκία δίνει το παρών σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με στόχο να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί. Άλλωστε ο οδηγός της Τουρκίας στα γήπεδα της Γερμανίας θα είναι η τρομερή πορεία του 2008 όταν και είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Για να φτάσει μέχρι το Euro 2024 χρειάστηκε να τερματίσει στην κορυφή του τέταρτου προκριματικού ομίλου πάνω από Κροατία, Ουαλία, Αρμενία και Λετονία. Φυσικά αυτός που ξεχωρίζει το ρόστερ της είναι ο Χακάν Τσαχάνογλου με τον μέσο της Ίντερ να είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας. «Θέλουμε να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς μας και να παίξουμε με πάθος και θάρρος. Έχουμε ένα ωραίο μείγμα από νέους, ταλαντούχους παίκτες και παιδιά όπως ο Τσαλχανόγλου, που είναι έμπειρα πρότυπα, οπότε έχουμε μια ευκαιρία. Έχουμε μεγάλους απόντες λόγω τραυματισμών αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε και να έχουμε πίστη στους ανθρώπους που έχουμε εδώ μαζί μας Δεν περάσαμε από τη φάση των ομίλων στα δύο τελευταία τουρνουά μας, οπότε πρέπει πραγματικά να αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς και να κερδίζουμε αγώνες από την αρχή», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Τουρκίας, Φιντσέντζο Μοντέλα.

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ Live Streaming: Ένα όνειρο ζει όλο αυτό το διάστημα η Γεωργία, η οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Το σύνολο του Γουίλι Σανιόλ έκανε την υπέρβαση καταφέρνοντας μέσα από την διαδικασία των μπαράζ να δώσει το παρών στα γήπεδα της Γερμανίας. Μάλιστα το τελευταίο εμπόδιο που κλήθηκε να ξεπεράσει για να φτάσει στην υπέρβαση ήταν αυτό της Εθνικής μας. «Είναι ο πρώτος μας αγώνας, αλλά είναι και ο πρώτος αγώνας της Τουρκίας, και είμαι σίγουρος ότι είναι υπό μεγαλύτερη πίεση από εμάς. Αν μιλάτε για τα δυνατά σημεία της Τουρκίας, θα μπορούσαμε να είμαστε εδώ για πολύ καιρό, γιατί έχει πολλούς καλούς παίκτες με μεγάλες τεχνικές ικανότητες. Θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Μετά τον τελικό των πλέι οφ ήταν λίγο δύσκολο για κάποιους παίκτες να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους, γιατί ήταν σαν να ζούσαν ένα όνειρο. Αυτό το όνειρο πρέπει να τελειώσει σε κάποιο σημείο και πρέπει να συγκεντρωθούμε ξανά», ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού της Γεωργίας, Γουιλί Σανιόλ.

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε επίσης

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΤΣΕΧΙΑ Live Streaming

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΤΣΕΧΙΑ Live Streaming

Ματσάρα στην Red Bull Arena. Πορτογαλία και Τσεχία διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Euro 2024 (22:00).

Εuro 2024: Με Super Ενισχυμένη στον Κριστιάνο Ρονάλντο  η πρεμιέρα της Πορτογαλίας!

Εuro 2024: Με Super Ενισχυμένη στον Κριστιάνο Ρονάλντο η πρεμιέρα της Πορτογαλίας!

Η δράση στα γήπεδα της Γερμανίας και το Euro 2024 συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις της Τρίτης, στην πρεμιέρα του Group F της διοργάνωσης. Στις 19:00, στο Signal Iduna Park της Βεστφαλίας, συγκρούονται Τουρκία και Γεωργία.