Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ Live Streaming

ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ Live Streaming
Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024 - 14:45

ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ Live Streaming: Ουγγαρία και Ελβετία «μονομαχούν» απόψε το απόγευμα (16:00) για την πρώτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Euro 2024.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ Live Streaming: Τερματίζοντας πρώτη και αήττητη στον τρίτο προκριματικό όμιλο, η Ουγγαρία κατάφερε να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τα γήπεδα της Γερμανίας. Κάπως έτσι συνέχισε την εξαιρετική παράδοση των τελευταίων ετών, δίνοντας το παρών σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για τρίτη διαδοχική χρονιά. Μια «φουρνιά» την οποία οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου της χώρας θα πρέπει να εκμεταλλευτούν. Αρκετά ποιοτική ομάδα, κυρίως από την μέση και μπροστά με τα ονόματα των Σομποσλαϊ, Σάλαϊ και Βάργκα να ξεχωρίζουν. Είναι το φαβορί για να τερματίσει στην δεύτερη θέση του ομίλου και σε περίπτωση που επικρατήσει σήμερα τότε θα βρεθεί αγκαλιά με την πρόκριση. «Η Ελβετία έχει επιτύχει αξιόλογα αποτελέσματα υπό τις οδηγίες Μουράτ Γιακίν. Έχει κορυφαίους σε κάθε θέση, που παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματα και κορυφαίες ομάδες. Όσον αφορά την ποιότητα, είναι καλύτεροι από εμάς και περιμένουμε να παίξουν σύγχρονο ποδόσφαιρο Επιπλέον, έχουν προκριθεί στα πρόσφατα EURO και στα πρόσφατα Παγκόσμια Κύπελλα, επομένως είναι σίγουρα μια ομάδα που πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί, αλλά δεν φοβόμαστε τις προκλήσεις, έχουμε αυτοπεποίθηση και γνωρίζουμε ότι έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε», ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού των Ούγγρων, Μάρκο Ρόσι.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ Live Streaming: Το αξιόλογο σύνολο της Ελβετίας δίνει το παρών σε ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση. Για ακόμη μια προκριματική φάση έδειξε μεγάλη συνέπεια καταφέρνοντας να βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας. Από τις πιο υπολογίσιμες δυνάμεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αναμένεται να βάλει δύσκολα τόσο στην Ουγγαρία και την Σκωτία όσο και στο φαβορί του ομίλου Γερμανία. Τώρα όσον αφορά την αποψινή πρεμιέρα κόντρα στην Ουγγαρία αμφίβολη είναι η συμμετοχή του μεσοεπιθετικού Εμπολό και του μέσου Ζακαρία, και το αν θα αγωνιστούν θα κριθεί την τελευταία στιγμή. «Περιμένουμε από αυτούς να παίξουν δυνατά και ως μια καλά οργανωμένη ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να τους προκαλέσουμε και να βγούμε νικητές. Αλλά απαιτεί να είμαστε τυχεροί και να έχουμε καλή απόδοση το απόγευμα του Σαββάτου. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας που έχουμε δουλέψει στο τέλος, θα πρέπει να βάλουμε περισσότερα γκολ από αυτούς», ήταν όσα ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελβετίας, Γιανίκ Μουράτ κατά την διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε επίσης

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ Live Streaming

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ Live Streaming

Αμφίρροπο και συναρπαστικό ματς αναμένεται στο Ολυμπιακό Στάδιο Βερολίνου. Εκεί που η Ισπανία τίθεται αντιμέτωπη με την Κροατία για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Euro 2024 (19:00).