Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Live Streaming

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Live Streaming
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024 - 20:15

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Κοντά σε μια μυθική ανατροπή βρίσκεται ο Παναθηναϊκός έπειτα και από την νίκη στο Game 4 κόντρα στον Ολυμπιακό. Αν και το τριφύλλι βρέθηκε με 2-0 πίσω στην σειρά των τελικών της Basket League, κατάφερε να δείξει εξαιρετικά αντανακλαστικά με τον τίτλο πλέον να περνά από το ΟΑΚΑ. Μεγάλοι πρωταγωνιστές για το σύνολο του Εργκιν Αταμάν οι Ναν και Γκραντ με τους δύο Αμερικανούς να δείχνουν τον δρόμο. Στα αγωνιστικά τώρα ο Τούρκος τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να μπορεί να έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες του. «Πιστεύω στο πρώτο μισό μας επηρέασε η ατμόσφαιρα και φυσικά ο Ολυμπιακός ήταν επιθετικός. Αμυντικά κάναμε πολλά λάθη, επιτρέψαμε 51 πόντους, ήταν πάρα πολλοί. Μιλήσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο δε δώσαμε καλάθια στο ζωγραφιστό και μετά επιτεθήκαμε κυρίως με τους «καυτούς» παίκτες μας, τον Γκραντ στην αρχή και στο τέλος τον Ναν. Του δώσαμε την μπάλα και τον αφήσαμε να παίξει iso. Κρατήσαμε τον έλεγχο. Δεν υπάρχει χρόνος για ειδική προετοιμασία, θα αναλύσουμε τα λάθη μας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και μετά θα πάμε στον 5ο τελικό, τον πραγματικό τελικό στο ΟΑΚΑ. Πρέπει να παίξουμε όπως σε όλα τα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ στην EuroLeague», ανέφερε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη Τύπου ο Εργκίν Αταμάν.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Από την δική του πλευρά ο Ολυμπιακός βλέπει το πρωτάθλημα να του γλιστρά μέσα από τα χέρια. Αν και οι ερυθρόλευκοι είχαν πάρει προβάδισμα με 2-0 στη σειρά στη συνέχεια δεν προχώρησαν σε σωστη διαχειριση βλέποντας τον Παναθηναϊκό να επανέρχεται και να ανατρέπει τα δεδομένα. Πλέον οι ερυθρόλευκοι καλούνται να βρουν τα κατάλληλα ψυχικά αποθέματα και απόψε το βράδυ στο Game 5 του ΟΑΚΑ να βγάλουν αντίδραση, προκειμένου να φτάσουν στο 15ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Στα αγωνιστικά τώρα ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με την γνωστή απουσία του Μουσταφά Φαλ. «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Είναι προφανές ότι δεν διαχειριστήκαμε την πίεση, με αποτέλεσμα να χάσουμε τόσα πολλά σουτ και να πάρουμε λάθος αμυντικές αποφάσεις. Δίκαια κέρδισαν σήμερα. Πρέπει να γυρίσουμε τον διακόπτη μας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Να παίξουμε με λιγότερη πίεση. Γιατί σήμερα ήμασταν διστακτικοί σε αρκετά πράγματα. Ήταν πολλές φορές οι συγκυρίες κόντρα, αλλά συνήθως πάνε με την ομάδα που έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Έπρεπε να είμαστε καλύτεροι στα ριμπάουντ. Εμείς πρέπει νωρίτερα να θέσουμε τις βάσεις για το παιχνίδι», ήταν τα λόγια του τεχνικού του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης