Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελικός Roland Garros με τρία σημεία

Τελικός Roland Garros με τρία σημεία
Κυριακή, 9 Ιουνίου 2024 - 11:52

Προγνωστικά τένις στο Roland Garros και κλείσιμο με τελικό Roland Garros στη σημερινή (9/6/24) στήλη του Betmarket.

Ένα βολέ μακριά. Τόσο έμενε για να κάνουμε το απόλυτο 3/3 στον τελικό των γυναικών. Η Σφιόντεκ δεν μπόρεσε να κλείσει το 2ο σετ με 6-0 αλλά ακόμα και έτσι, τα δύο σημεία που περάσαμε μας γέμισαν τα ταμεία.

Με στόχο να πάμε στα σημερινά και τον τελικό των ανδρών, για να κλείσουμε το Roland Garros. Αλεξάντερ Ζβέρεφ εναντίον Κάρλος Αλκαράθ σε έναν τελικό που αποτελεί τεράστια ευκαιρία για τους δύο. Με τον Ζβέρεφ να θέλει τον πρώτο της τίτλο σε Grand Slam και τον Αλκαράθ να ψάχνει Major τίτλο σε κάθε επιφάνεια.

Ένας τελικός που έχει ένα μεγάλο φαβορί αλλά και ένα πολύ ισχυρό αουτσάιντερ, αφού ο Γερμανός έχει ανεβάσει πολύ το επίπεδό του. Σερβίρει εξαιρετικά και από τη στιγμή που έχει ξεπεράσει πλήρως εδώ και καιρό τον τραυματισμό του, θα μπει να διεκδικήσει τις ελπίδες του.

Το σερβίς σε πρώτο ρόλο

Ο Ζβέρεφ έφτασε ως τον τελικό με βάση το βαρύ του σερβίς. Εκπληκτικά πράγματα κάνει σε αυτό το κομμάτι, αλλά και ο Αλκαράθ δεν πάει πίσω. Προφανώς δεν είναι στο επίπεδο του αντιπάλου του, αλλά έχει αρκετά καλές στιγμές στο τουρνουά, όπως και στο ματς με τον Σίνερ.

Ο μοναδικός αστερίσκος στη συζήτηση των άσων έχει να κάνει με τον Κάρλος Αλκαράθ. Το είδαμε και στο ματς με τον Τσιτσιπά, ότι ο Ισπανός μπορεί να παίξει αρκετά πίσω από τη βασική γραμμή για να επιστρέφει όλες τις μπάλες. Ο Ζβέρεφ όμως είναι από τους καλύτερους σέρβερ στο τουρ και μπορεί να βρει λύσεις.

Άλλωστε κόντρα στον Ρούουντ έβγαλε 19 άσους σε 4 σετ, ενώ ο Αλκαράθ άλλους 8 στο πεντάσετο με τον Σίνερ. Η ενισχυμένη απόδοση των 14+ άσων σε απόδοση 2.60 από τη Stoiximan αποτελεί μια πολύ καλή τιμή για τα σημερινά (9/6/24) προγνωστικά του Roland Garros.

Προβάδισμα ο Αλκαράθ

Την τελευταία φορά που ο Ζβέρεφ βρέθηκε σε έναν τελικό Grand Slam έκανε άσχημο κλείσιμο και ηττήθηκε από 2-0, αρκετό καιρό πριν από τον Ντόμινικ Τιμ στο US Open.

Το σερβίς του είναι εκπληκτικό, αλλά απέναντι στον Αλκαράθ μπορεί να γίνουν πολύ περίπλοκα τα πράγματα. Ο Ισπανός έχει τον τρόπο να γυρίζει μπάλες από οποιαδήποτε θέση στο κορτ, να αμύνεται αλλά κυρίως να αλλάζει τον ρυθμό στα ράλι.

Μπορεί ο Ζβέρεφ να μην έχει τόσο φανερό αδύναμο σημείο στο μπάκχαντ, όπως ο Τσιτσιπάς, αλλά δεν τρέχει εξίσου καλά το κορτ. Τα drop shot του Αλκαράθ θα παίξουν τον δικό τους ρόλο για να κινήσουν κάθετα στο κορτ τον Γερμανό.

Ο Αλκαράθ αποτελεί φαβορί στην επιφάνεια και παρόλο που υποπίπτει σε μερικά αβίαστα, όπως στο ματς με τον Σίνερ, μοιάζει αδύνατο να τον περιορίσεις σε Best of 5 παιχνίδια. Και η νίκη του σε συνδυασμό με το over 31.5 games παίζεται στο 1.95, κάτι που κρατάμε επίσης για τα σημερινά (9/6/24) προγνωστικά του Roland Garros.

Με αυτές τις δύο βασικές επιλογές θα πορευτούμε, όπως και χθες αλλά θα ψάξουμε και την ευκαιρία μας στο πεντάσετο. Μιας και έχουμε δώσει το προβάδισμα στον Αλκαράθ, αξίζει να πάμε στο 2-3 του Ισπανού. Το ακριβές σκορ που δίνει τιμή 5.90 για να επικρατήσει εκείνος στο πεντάσετο. Ένα line που μας δίνει την άνεση να περάσουν οι άσοι αλλά και να δούμε και έναν ωραίο τελικό.

Προγνωστικά Roland Garros 9/6/24 - Το Παιχνίδι Μου

9/6 - 15:30 - Ζβέρεφ - Αλκαράθ: 2 και over 31.5 games (1.95)

9/6 - 15:30 - Ζβέρεφ - Αλκαράθ: 14+ άσοι (2.60)

9/6 - 15:30 - Ζβέρεφ - Αλκαράθ: 2-3 (5.90)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Αναλύσεις, αφιερώματα, βαθμολογίες και μακροχρόνια στοιχήματα Euro 2024 με την σφραγίδα του BetMarket.gr!

Διαβάστε επίσης

Group B με 3.95 και 5.50 | Euro 2024

Group B με 3.95 και 5.50 | Euro 2024

Το know how της Ιταλίας κόντρα σε Ισπανία, Κροατία και η Αλβανία που δεν έχει να χάσει τίποτα! Ανάλυση και προγνωστικά για τον 2ο όμιλο.