Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Live streaming

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Live streaming
Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2024 - 20:39

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έπρεπε στον πρώτο τελικό της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό, φτάνοντας με το… καλημέρα στο «break». Κάπως έτσι οι Πειραιώτες απέκτησαν το πλεονέκτημα της έδρας και έγιναν το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Αρκεί βέβαια απόψε να εξαργυρώσουν την νίκη τους στο ΟΑΚΑ και να φτάσουν στο 2-0. «Κάναμε το 1-0 στη σειρά. Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε σήμερα και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού μέσω της καλής άμυνας και της καλής επίθεσης. Είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα ο Παναθηναϊκός, ειδικά στην έδρα της. Τα παιδιά έκαναν σοβαρή προσπάθεια, παίξαμε για ακόμα μία φορά συμπαγές μπάσκετ και στις δύο πλευρές του γηπέδου, με αποτέλεσμα να κάνουμε το 1-0. Συχνά παίξαμε με μεγάλες απουσίες μέσα στη χρονιά. Πάντα βασιζομαστε στο ομαδικό παιχνίδι. Πάντα υπάρχουν παίκτες που θεωρούμε ότι έχουν ποιότητα και ψηλό ταβάνι. Όταν παίζουμε μαζί, αυτό το μπάσκετ πρεσβεύουμε, ότι οι παίκτες είναι πολύ σημαντικοί, οι παίκτες κερδίζουν τα παιχνίδια. Οι παίκτες κερδίζουν τα παιχνίδια όταν παίζουν μαζί», ήταν τα λόγια του τεχνικού του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν αυτός που έπρεπε κόντρα στον Ολυμπιακό στον πρώτο τελικό της Basket League και κάπως έτσι μοιραία δέχθηκε το «break». Οι πράσινοι εμφανίστηκαν αρκετά νευρικοί, νωθροί και κυρίως άστοχοι. Όλα αυτά θα προσπαθήσουν σήμερα να τα διορθώσουν, προκειμένου να φτάσουν στο 1-1 και να μπουν ξανά στην διεκδίκηση του τίτλου. «Σήμερα δεν ήμασταν όπως έχουμε συνηθίσει στο ΟΑΚΑ. Σκόραρε 46 πόντους στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός, απέκτησε ψυχολογία. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να έχουμε καλό διάστημα επιθετικά σε κανένα σημείο του αγώνα και μοιραία χάσαμε την πρώτη μάχη για τους τελικούς. Πρέπει να είμαστε πολύ πιο καλοί στην άμυνα και να κάνουμε διπλό στο ΣΕΦ για να ξαναφέρουμε τη σειρά και το πλεονέκτημα εδώ για να πάρουμε το πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βοηθός του Εργκιν Αταμάν, Χρήστος Σερέλης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης

Group A με 2.95 και 3.95 | Euro 2024

Group A με 2.95 και 3.95 | Euro 2024

Φαβορί η Γερμανία και σκληρή μάχη ανάμεσα σε Ελβετία, Ουγγαρία και Σκωτία! Ανάλυση και προγνωστικά για τον 2ο όμιλο!