Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Champions League: BetBuilder από τα σημερινά (12/3) ματς

Champions League: BetBuilder από τα σημερινά (12/3) ματς
Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 - 11:57

Δείτε τις αναλύσεις και τα προγνωστικά του Freetips247.com

Άρσεναλ - Πόρτο

Σε εξαιρετική κατάσταση η Άρσεναλ που κατάφερε να επεκτείνει το νικηφόρο σερί της στην Premier League για 8ο παιχνίδι επικρατώντας με 2-1 της Μπρέντφορντ χάρη σε γκολ του Χάβερτζ στο 86΄. Με αυτό το αποτέλεσμα βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας από κοινού με την Λίβερπουλ.Από την άλλη πλευρά η Πόρτο μετά την γκέλα με την Ζιλ Βιθέντε (1-1), διέλυσε την Μπενφίκα (5-0), ενώ επιβλήθηκε εκτός έδρας της Πορτιμονένσε (0-3).

Η διαφορά της ωστόσο σε σχέση με την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ παραμένει στους εφτά βαθμούς. Στο πρώτο ματς στην Πορτογαλία η Πόρτο με εξαιρετικό στήσιμο του Κονσεϊσάο και γκολ του Γκαλένο στο 90+4' επικράτησε με 1-0 της Άρσεναλ και απέκτησε ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης.

Οι Πορτογάλοι ήταν εξαιρετικά διαβασμένοι τακτικά και άφησαν μακριά από τις κλασικές ευκαιρίες τους Λονδρέζους.

Σε ότι αφορά την αποψινή ρεβάνς, περιμένουμε την Πόρτο να περιμένει στην κόντρα την λονδρέζικη ομάδα. Ως εκ τούτου με την λογική των περιορισμένων ρίσκων θα ρισκάρουμε στο Under 1.5 γκολ ημίχρονο στο 1.55.

Αντιστοίχως με γνώμονα το πόσο καλά διαβασμένοι εμφανίστηκαν οι «Δράκοι» στο πρώτο ματς θα επιλέξουμε τα 2-3 γκολ σε απόδοση 2.07.

Εύκολα η δύσκολα η ποιοτική ανωτερότητα της Άρσεναλ μπορεί να επαληθευτεί. Η πρόκριση της ομάδας του Αρτέτα στο 1.35.

Από τη στιγμή που η πρόκριση δεν έχει κριθεί περιμένουμε ένα παιχνίδι με ένταση από πλευράς Πόρτο με το Over 3.5 κίτρινες κάρτες να φαντάζει πιθανό ως ενδεχόμενο στο 1.65.

To Bet Builder του Freetips247.com στο Άρσεναλ - Πόρτο:

  • Under 1.5 γκολ Α' Ημιχ.: (1.55)
  • Πρόκριση Άρσεναλ: (1.35)
  • Σύνολο Τερμάτων 2-3: (2.07)
  • Αριθμός κίτρινων καρτών Over 3.5: (1.65)

Bet Builder απόδοσης: 6.40

Μπαρτσελόνα - Νάπολι

Επτά αγωνιστικές αήττητη στη Λα Λίγκα η Μπαρτσελόνα, έχοντας όμως στραβοπατήσει σε αυτό το διάστημα απέναντι σε Γρανάδα (3-3) και Αθλέτικ Μπιλμπάο (0-0). Οι Καταλανοί προέρχονται από επικράτηση με 1-0 επί της Μαγιόρκα και παραμένουν στην τρίτη θέση με ένα βαθμό λιγότερο σε σχέση με την Χιρόνα και 8 αντιστοίχως από την Ρεάλ Μαδρίτης. Η θέση του Τσάβι είναι επισφαλής και σε περίπτωση αποκλεισμού ενδέχεται να αποχωρήσει πρόωρα από τον πάγκο των «Μπλαουγκράνα».

Στην αντίπερα όχθη, η Νάπολι, είναι αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές, όμως έχει φέρει τρεις ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1). Οι «Παρτενοπέι» δεν κατάφεραν να νικήσουν την Τορίνο καθώς παρά το γκολ του Κβαρατσκέλια (61΄) ισοφαρίστηκαν τρία λεπτά αργότερα. Στο πρώτο ματς στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» η Νάπολι αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μπαρτσελόνα. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι άνοιξε το σκορ για την Μπαρτσελόνα, όμως ο Βίκτορ Όσιμεν απάντησε για τους Ναπολιτάνους στο ντεμπούτο του Φραντσέσκο Καλτζόνα στον πάγκο τους.

Η Μπαρτσελόνα έχει δεχθεί γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια της στο Champions League. Όπως στο πρώτο παιχνίδι έτσι και τώρα η Νάπολι έχει τις μονάδες για να σκοράρει σε απόδοση 1.62.

Ο Οσιμέν βρήκε δίχτυα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» και είναι ο παίκτης στον οποίο θα στηριχθούν επιθετικά οι «παρτενοπέι». Σε απόδοση 3.00 να σκοράρει ξανά ο Νιγηριανός.

Περιμένουμε τη Νάπολι να βγει στην αντεπίθεση προβληματίζοντας την άμυνα των Καταλανών ως εκ τούτου το Over 3.5 κόρνερ για τους Ιταλούς στο 1.53 φαντάζει εφικτό.

Σε ένα τέτοιο ματς-φωτιά με τεράστιο αγωνιστικό ενδιαφέρον το Over 3.5 κίτρινες κάρτες στο 1.34 δείχνει safe.

To Bet Builder του Freetips247.com στο Μπαρτσελόνα - Νάπολι:

  • Να σκοράρουν και οι δύο: (1.62)
  • Να σκοράρει Οσιμέν: (3.00)
  • Σύνολο Κόρνερ Νάπολι Over 3.5: (1.53)
  • Αριθμός κίτρινων καρτών Over 3.5: (1.34)

Bet Builder απόδοσης: 7.00

Διαβάστε επίσης