Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Προγνωστικά Premier League: Πρεμιέρα με αουτσάιντερ μέχρι το 4,60

Προγνωστικά Premier League: Πρεμιέρα με αουτσάιντερ μέχρι το 4,60
Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 - 11:17

Το -κατά πολλούς- κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη έχει κάνει σέντρα από χθες και απόψε συνεχίζεται η δράση με συνολικά 6 αναμετρήσεις, εκεί όπου ξεχωρίζει η μονομαχία της Νιουκάστλ με την Άστον Βίλα.

Το Betmarket έχει την ανάλυση όλων των σημερινών αναμετρήσεων και τα προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά Premier League: Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Άρσεναλ - Νότιγχαμ Φόρεστ

Από διαφορετικές αφετηρίες ξεκινάνε οι δύο ομάδες, με την Άρσεναλ να έχει προχωρήσει σε σημαντική ενίσχυση και να στοχεύει στο πρωτάθλημα, ενώ είναι ανεβασμένη και ψυχολογικά μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι (1-1 κανονική διάρκεια, 4-1 στα πέναλτι). Η Νότιγχαμ είχε αρκετές αποχωρήσεις στο ρόστερ της και έχει πραγματοποιήσει ελάχιστες κινήσεις μεταγραφικά, οπότε αν δεν ενισχυθεί δεν θα ‘χει εύκολη σεζόν. Δίκαια ο άσος κινείται σε χαμηλά επίπεδα (στο 1,20 κατά μέσο όρο) και δε βλέπουμε να... «σπάει».

Μπόρνμουθ - Γουέστ Χαμ

Εποχή Ιραόλα στην Μπόρνουθ, ο οποίος αποτελεί προπονητή επιθετικής φιλοσοφίας και μένει να δούμε πως θα κουμπώσει όλο αυτό. Έκανε καλές προσθήκες στο μεταγραφικό παζάρι (ξεχωρίζει του Κλάιφερτ), ενώ αναμένεται και περαιτέρω ενίσχυση. Η Γουέστ Χαμ είχε την σημαντική απώλεια του σταρ-χαφ Ντέκλαν Ράις (Άρσεναλ) και δεν έχει προχωρήσει σε ενίσχυση. Παράλληλα με το ίδιο ρόστερ πάνω-κάτω την περσινή σεζόν δεινοπάθησε για να… καθαρίσει με την υπόθεση παραμονή, οπότε είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει μία από τις δυσάρεστες εκπλήξεις τη φετινή σεζόν.

Ο τεχνικός της Μπόρνμουθ, Ιραόλα χτίζει σύνολα που αντλούν μεγάλο μέρος της δυναμικής τους εντός έδρας, γεγονός που είδαμε και στο πρόσφατο δείγμα του με την Ισπανική Ράγιο Βαγιεκάνο, οπότε την περιμένουμε δυνατή μπροστά στο κοινό της και απέναντι σε μία... κοιμώμενη μεταγραφικά Γουέστ Χαμ δεν είναι τόσο αουτσάιντερ όσο μας δείχνει το σετ αποδόσεων. Η αξία στα προγνωστικά Premier League βρίσκεται στον άσο του 2,72 από τη Winmasters.

Μπράιτον - Λούτον

Η Μπράιτον μπορεί να είχε την σημαντική απώλεια του χαφ ΜακΆλιστερ (Λίβερπουλ), όμως προχώρησε σε ποιοτικές κινήσεις που συνδυάζουν εμπειρία και ταλέντο, ενώ με τον αρχιτέκτονα Ντε Τζέρμπι στον πάγκο της θέλει να επαναλάβει την περσινή σεζόν (τερμάτισε 6η). Η Λούτον αποτελεί την... σταχτοπούτα της Πρέμιερ Λιγκ, αφού ανέβηκε για πρώτη φορά στα σαλόνια της. Κινητική στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά παραμένει το πιο φτωχό ρόστερ της κατηγορίας και πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Εκ φύσεως επιθετική ομάδα η Μπράιτον του Ντε Τζέρμπι και με το ασφυκτικό της πρέσινγκ αναμένεται να... πνίξει τη νεοφώτιστη Λούτον. Θα κάνουμε ντρίμπλα στο χαμηλό άσο (στο 1,36 κατά μέσο όρο) και θα πάμε στο Over 2,5 του 1,63 από τη Winmasters, το οποίο οι «Γλάροι » είναι ικανοί να επιβεβαιώσουν και μόνοι τους με τη μεσοεπιθετική ποιότητα που διαθέτουν.

Έβερτον - Φούλαμ

Παρέμεινε ο τεχνικός Ντάις στον πάγκο της Έβερτον, ο οποίος πέρσι κατάφερε να την σώσει και μάλιστα δείχνει να πήρε το μάθημα της από τις 2 τελευταίες σεζόν, αφού έχει κρατήσει τον περσινό κορμό και προχώρησε σε ποιοτικές προσθήκες (Ντανζούμα, Γιανγκ). Η Φούλαμ συνεχίζει με τον Μάρκο Σίλβα κάτω από την τεχνική της ηγεσία και το ρόστερ της είναι στα ίδια επίπεδα περίπου με πέρσι (τερμάτισε 10η την περασμένη σεζόν), αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει μερικές προσθήκες ακόμα (ξεχωρίζουν μέχρι στιγμής αυτές του Χιμένεθ και του Μπασέι).

Σύγκρουση δύο συνόλων που δεν έχουν και πολλές αλλαγές στο δυναμικό τους, ενώ πρώτο μέλημα του Ντάις είναι η ομάδα του να μη χάνει. Σκληροτράχηλη μακριά από τη βάση της η Φούλαμ και είναι πολύ πιθανό να αλληλοεξουδετερωθούν την πρώτη αγωνιστική, με την ισοπαλία να προσφέρεται στο 3,45 από τη Novibet και να αξίζει την προσοχή μας στα προγνωστικά Premier League.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Κρίσταλ Πάλας

Επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία διαθέτει ειδικό βάρος σαν φανέλα, όμως θα χρειαστεί περαιτέρω ενίσχυση για να μπορέσει να σταθεί επάξια στην κατηγορία, ειδικά μετά την απώλεια του φορ Εντιαγέ (Μαρσέιγ). Η Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται στα ίδια μήκη κύματος με πέρσι, με τη βασική διαφορά ότι φέτος δεν θα έχει στη διάθεση της τον ηγετικό χαφ Ζάχα, ο οποίος μετακόμισε στην Τουρκία για λογαριασμό της Γαλατασαράι. Το θετικό είναι πως παρέμεινε στον πάγκο της ο αναμορφωτής Χόγκσον, στον οποίο κακά τα ψέματα οφείλει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της.

Στοιχηματικά, έχει νόημα να κυνηγήσουμε τον άσο του 3,10 από την Stoiximan. Οι «Λεπίδες» διαχρονικά στηρίζονται στην έδρα τους και με τον έμπειρο τεχνικό Χεκινγκμπότομ είναι ικανές να θέσουν αρκετά ζητήματα στην Πάλας, η οποία έχει να διαχειριστεί τη απώλεια του σταρ Ζάχα και μακριά από τη βάση της ζορίζεται τόσο στο σκοράρισμα αλλά και στο να πάρει αποτελέσματα (4-5-10 το σερί των 19 περσινών της εξορμήσεων).

Νιουκάστλ - Άστον Βίλα

Από την στιγμή που την ανέλαβαν οι Άραβες έχει ανέβει επίπεδο και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από μια εικοσαετία. Προχώρησε σε ποιοτικές κινήσεις (ξεχωρίζει ο Τονάλι) και με τον Χάουι στον πάγκο της ελπίζει σε μία σεζόν εφάμιλλη της περσινής. Μία -ακόμη- ευχάριστη έκπληξη τη σεζόν που μας πέρασε αποτέλεσε η Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι. Σταθερά καλό ποδόσφαιρο, με παίκτες να ξέρουν το ρόλο τους και να μην αποκλίνουν από το πλάνο του Ισπανού προπονητή, με αποτέλεσμα την Ευρωπαϊκή έξοδο (7η θέση).

Οι πρεμιέρες σχεδόν πάντα κρύβουν... παγίδες και η Νιουκάστλ μπορεί να είχε πέρσι την κορυφαία άμυνα της κατηγορίας (μαζί με την Σίτι), όμως όταν αντιμετώπιζε σύνολα που πρεσάρουν ψηλά και παίζουν καλά την κόντρα-επίθεση παρουσίαζε προβλήματα. Η Άστον Βίλα αποτελεί μία τέτοια ομάδα και με την ταχύτητα που διαθέτει στα άκρα της είναι ικανή να δημιουργήσει πολλά ζητήματα στους γηπεδούχους. Πιθανή έκπληξη εδώ, με το διπλό του 4,60 από την Bet365 να αξίζει μια τουφεκιά.

Betmarket Επιλογές

17:00 - Μπόρνμουθ - Γουέστ Χαμ - 1 (2,72)

17:00 - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Κρίσταλ Πάλας - 1 (3,10)

19:30 - Νιουκάστλ - Άστον Βίλα - 2 (4,60)

Διαβάστε επίσης