Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Στο αγώνισμά του ο Δημητριάδης

Στο αγώνισμά του ο Δημητριάδης
Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011 - 01:22

Τη δε μέρα την τρίτη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 25άρας πισίνας στο Σζεσίν της Πολωνίας, ο Στέφανος Δημητριάδης θα πέσει στο νερό για να λάβει μέρος στο αγώνισμά του, τα 200μ. πεταλούδα. Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού θα δοκιμάσει να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται, μετά τον αγώνα του στα 100μ. πεταλούδα και το 53.21, που ασφαλώς ήταν αργός χρόνος για τον ίδιο.

Ο Δημητριάδης έχει καλό… ενεργητικό στα 200μ. πεταλούδα, αφού σε αυτό το αγώνισμα θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, μετά το 1.56.82 που έκανε στον προκριματικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Σαγκάης, έπιασε το όριο για τη σπουδαιότερη κοινωνική και αθλητική διοργάνωση. Ωστόσο, η ειδοποιός διαφορά είναι ότι οι στροφές στην 25άρα πισίνα είναι επτά, σε αντίθεση με την πενηντάρα, που είναι τρεις. Ούτως ή άλλως, για τον κολυμβητή του Ολυμπιακού αυτή η διοργάνωση είναι προετοιμασίας (και για τις στροφές) και «απεμπλοκής», αν μπορεί να το πάρει κάποιος έτσι, στον διεθνή ανταγωνισμό για τον κολυμβητή του Ολυμπιακού. Ο Δημητριάδης αναμένεται να κάνει προετοιμασία στην Μπάνια Λούκα ή στο Βελιγράδι, από τις 20 Δεκέμβρη έως τις 4 Γενάρη.

Πλην του κολυμβητή του Ολυμπιακού, που θα πέσει στον πρωινό προκριματικό του Σαββάτου (ξεκινούν στις 9.30 και είναι το όγδοο αγώνισμα στη σειρά), η Νόρα Δράκου αγωνίζεται στην πέμπτη προκριματική σειρά των 50μ. ύπτιο, ο Παναγιώτης Σαμιλίδης στη δεύτερη προκριματική σειρά των 50μ. πρόσθιο και ο Κριστιάν Γκολομέεβ στην πρώτη προκριματική σειρά των 100μ. μικτή ατομική.

Διαβάστε επίσης

Απίστευτος ο Δημητριάδης

Απίστευτος ο Δημητριάδης

Προκρίθηκε στον τελικό των 200μ. πεταλούδα ο Στέφανος Δημητριάδης, στο Ευρωπαϊκό 25άρας πισίνας στο Σζεσίν με το καταπληκτικό 1.54.74!

Βράβευση με παράπονο

Βράβευση με παράπονο

Ο Δημήτρης Χονδροκούκης τιμήθηκε ως ο κορυφαίος αθλητής του 2001, για τον στίβο, από τον ΣΦΚΑ, αλλά δεν άφησε ασχολίαστη την κατάσταση που επικρατεί.