Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Πρώτη η Λυμπερτά

Πρώτη η Λυμπερτά
Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2011 - 02:25

Νίκη στον πρώτο αγώνα της τη φετινή ολυμπιακή σεζόν πέτυχε η Μαριάννα Λυμπερτά στο Γκραν Πρι κολύμβησης «Αλεξάνδρεια», που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη.

Η κολυμβήτρια του Ολυμπιακού ήταν μία από τους πέντε της ομάδας που πήραν πρωτιές στο μίτινγκ, αλλά οι καλές επιδόσεις εξέλειψαν, επειδή βρίσκεται σε εμβρυακό στάδιο η προετοιμασία, καθώς είναι ακόμα αρχή της σεζόν ενώ και οι κολυμβητές αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα. Η Λυμπερτά κολύμπησε 8:47.60 στα 800μ. ελεύθερο και ήταν άνετη, ενώ θεωρείται ότι θα διεκδικήσει το όριο για αυτήν την απόσταση, αλλά και για τα 1.500μ. ελεύθερο. Η σπουδαία κολυμβήτρια θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, πάντως, στα 10 χλμ. ανοικτής θάλασσας.

Η Μάρθα Μάτσα, από τη μεριά της, δεν έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της, αλλά με τη νίκη της στα 50μ. ελεύθερο (26.32) έδειξε ότι θα το διεκδικήσει. Αυτή είναι η πρώτη επίσημη νίκη της για λογαριασμό του Ολυμπιακού, σε μίτινγκ που συμμετείχαν και άλλοι «ερυθρόλευκοι».

Με νίκη ξεκίνησαν και τρεις «ερυθρόλευκοι» κολυμβητές, ο Οδυσσέας Μελαδίνης, ο Γιάννης Καρπουζλής και ο Χρήστος Κατραντζής. Ο Μελαδίνης ήταν πρώτος (50.88) και ο Αλέξανδρος Σκουτέλας δεύτερος (51.57) στα 100μ. ελεύθερο, ο Καρπουζλής νίκησε στα 50μ. πρόσθιο (28.78) και ο Κατραντζής στα 50μ. πεταλούδα (24.86).

Διαβάστε επίσης

Βράβευση με παράπονο

Βράβευση με παράπονο

Ο Δημήτρης Χονδροκούκης τιμήθηκε ως ο κορυφαίος αθλητής του 2001, για τον στίβο, από τον ΣΦΚΑ, αλλά δεν άφησε ασχολίαστη την κατάσταση που επικρατεί.

Τους έκανε το τραπέζι

Τους έκανε το τραπέζι

Ο έφορος του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού, Γιώργος Παπαδόπουλος, έκανε το τραπέζι στους κολυμβητές της αγωνιστικής ομάδας.