Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Άρχισαν οι προπονήσεις

Άρχισαν οι προπονήσεις
Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011 - 15:29

Όπως ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό οι αθλητές του τμήματος της κωπηλασίας άρχισαν τις προπονήσεις τους και βρίσκονται πλέον στην περίοδο προετοιμασίας.

Η προπονήτρια του Θρύλου, Φλωρίτα Αλεξανδροπούλου, δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Τα συγκεκριμένα τεστ έγιναν ώστε να δούμε το επίπεδο που βρίσκονται οι αθλητές μετά από μία περίοδο ξεκούρασης. Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι και πιστεύω ότι η χρονιά θα κυλήσει με επιτυχίες».

Από την πλευρά του ο έφορος του τμήματος, Τάσος Βουγίδης, είπε: «Κάθε χρόνο κάνουμε ένα σταθερό βήμα προς τη σωστή ανάπτυξη του αθλήματος. Τα πάντα στηρίζονται στη δουλειά που επιτελείται στην ακαδημία.

Πιστεύω ότι θα πετύχουμε το στόχο που είναι να έχουμε 100 νέα παιδιά στα τμήματα υποδομής να μαθαίνουν κωπηλασία φορώντας τη φόρμα του Ολυμπιακού».

*Πληροφορίες για εγγραφές στην Ακαδημία Κωπηλασίας του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.: 210 4190902-3 και 6986731313.

Διαβάστε επίσης

Εργάτης για 58 χρόνια

Εργάτης για 58 χρόνια

Ο ιδρυτής του τμήματος στίβου του Ολυμπιακού, Τάκης Βεντίκος, γιόρτασε τα 58 χρόνια του στον σύλλογο, παρέα με τον «ΓΑΥΡΟ».

Τους έκανε το τραπέζι

Τους έκανε το τραπέζι

Ο έφορος του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού, Γιώργος Παπαδόπουλος, έκανε το τραπέζι στους κολυμβητές της αγωνιστικής ομάδας.

«Ερυθρόλευκες» βραβεύσεις

«Ερυθρόλευκες» βραβεύσεις

Τέσσερα βραβεία από τα 8 που δόθηκαν σε αθλητές της Α1 βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών και της Α1 πόλο Ανδρών και Γυναικών πήγαν σε «ερυθρόλευκα» χέρια.