Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τους έκανε το τραπέζι

Τους έκανε το τραπέζι
Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011 - 16:02

Μετά από 2 χρόνια, η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ολυμπιακού μπορεί να αποτελείται από αθλητές με χαμόγελα. Που μπορούν (αν δεν το ξέρουν τουλάχιστον) να υποπτεύονται ότι, σε ότι αφορά τον σύλλογό τους, θα μπορούν να σκέφτονται μόνο την προπόνησή τους.

Διότι η διοίκηση του Ερασιτέχνη μπορεί να εγγυάται, προς το παρόν, συνέπεια και διάρκεια σε αυτά που έχει δεσμευτεί, αλλά όχι και τα κολυμβητήρια, στη λειτουργία τους.

Τούτα (τα χαμόγελα) εμφανίστηκαν το βράδυ της Τρίτης σε ταβέρνα στα Καμίνια, αφού στην αγωνιστική ομάδα κολύμβησης έκανε το τραπέζι ο έφορος του τμήματος, Γιώργος Παπαδόπουλος, σε ταβέρνα στα Καμίνια. Από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό το «παρών» έδωσε ο γενικός αρχηγός Βασίλης Δρακόπουλος, ο οποίος συζήτησε για αρκετή ώρα τόσο με τον Παπαδόπουλο (ο οποίος ήταν έφορος στην ομάδα πόλο Ανδρών το 2001 και το 2002 μεταξύ άλλων, όταν, δηλαδή έφθασε στον τελικό της Ευρωλίγκας και που κατέκτησε το πρώτο, τη τάξει, ευρωπαϊκό τρόπαιο), όσο και με τον τιμ μάνατζερ, Σπύρο Μπιτσάκη, για τα δεδομένα που επικρατούν στο τμήμα, τα ζητούμενα και τις κινήσεις που θα γίνουν.

Το «παρών» έδωσαν και τα νέα αποκτήματα της ομάδας, δηλαδή η Λίζα Φλοκοπούλου, η Κέλυ Αντύπα, ο Κωνσταντίνος Μαρκόζης, ο Γιάννης Γκιώκας, η Αναστασία Κυριλή και η Τριανταφυλλία Διακουμάκου, αλλά όχι η Μάρθα Μάτσα, που προετοιμάζεται στη Θεσσαλονίκη. Από τους παλιούς έδωσαν το «παρών» όλοι, δηλαδή και Γιαννιώτης και Φιλόπουλος και Χασιώτης, ο αρχιπροπονητής της ομάδας, Νίκος Γέμελος, η Μαριάννα Λυμπερτά, ο Στέφανος Δημητριάδης, η Μαρία Λιώση, η Άννα Στυλιανού, ο Χρήστος Κατραντζής, ο Γιάννης Καρπουζλής, οι Κωνσταντίνος και Νίκος Σημαντήρας, αλλά όχι ο Οδυσσέας Μελαδίνης, που προετοιμάζεται στην Καβάλα.

Οι κολυμβητές του Ολυμπιακού πέρασαν καλά και ο... Παπαδόπουλος καλύτερα αυτήν την όμορφη βραδιά για την ομάδα που έχει 52 πρωταθλήματα στην κατοχή της.

Διαβάστε επίσης

Πρώτη η Λυμπερτά

Πρώτη η Λυμπερτά

Πέντε κολυμβητές του Ολυμπιακού νίκησαν την πρώτη μέρα του Γκραν Πρι «Αλεξάνδρεια».

Εργάτης για 58 χρόνια

Εργάτης για 58 χρόνια

Ο ιδρυτής του τμήματος στίβου του Ολυμπιακού, Τάκης Βεντίκος, γιόρτασε τα 58 χρόνια του στον σύλλογο, παρέα με τον «ΓΑΥΡΟ».