Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Ερυθρόλευκες» βραβεύσεις

«Ερυθρόλευκες» βραβεύσεις
Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011 - 19:47

Δύο νυν αθλητές του Ολυμπιακού και δύο πρώην βραβεύθηκαν στην τελετή απονομής του επάθλου Forthnet για τη σεζόν 2010-11, που έγινε τη νύχτα της Πέμπτης.

Ο πασαδόρος της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, Ντίμα Φιλίποφ, πήρε το βραβείο για τη διάκριση Rookie of the year (παίκτη κάτω των 21 ετών) από τον προπονητή του, Γιάννη Καλμαζίδη και η Φιλιώ Μανωλιουδάκη έγραψε ιστορία, αφού ήταν το πρώτο έτος της κατηγορίας για την Πολυτιμότερη Παίκτρια της Α1 πόλο Γυναικών, ως εκ τούτου το βραβείο που παρέλαβε από τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη θα είναι αξιομνημόνευτο μέσα στα χρόνια, καθώς θα είναι η πρώτη που το έχει παραλάβει.

Όσον αφορά στους δύο περυσινούς MVP της Α1 βόλεϊ Γυναικών και Ανδρών, Έλενα Κόλεβα και Δημήτρη Τζούριτς, εμφανίστηκαν κανονικά στην τελετή απονομής και πήραν τα βραβεία τους. Και οι δύο εξέφρασαν την επιθυμία να κατακτήσουν φέτος όλους τους τίτλους οι δύο ομάδες βόλεϊ του Ολυμπιακού, μάλιστα ο δεύτερος ήρθε με λαχτάρα στην Ελλάδα και μόλις βγήκε έξω από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», λέει ο αστικός μύθος, αναφώνησε χαμογελώντας ότι «επέστρεψα στην πατρίδα μου».

Ο Τζούριτς ήρθε στην Ελλάδα, αλλά παίζει στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Τρεντίνο και η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη ώστε να… του ασκήσει ψυχολογικό πόλεμο ο Γιάννης Καλμαζίδης για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. «Δεν προσπαθώ να τον πείσω να γυρίσει. Θέλω να κάνει τον κύκλο του και μετά θα τα πούμε», τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ο οποίος είπε και για τον Ντίμα Φιλίποφ ότι «είναι δουλευταράς, ο πρώτος που έρχεται και ο τελευταίος που φεύγει από την προπόνηση». Το «παρών» έδωσε και ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, Ανδρέας Ανδρεάδης, αλλά και ο προπονητής της εθνικής ομάδας πόλο Γυναικών, Γιώργος Μορφέσης.

Η Αλίκη Κωνσταντινίδου, βολεϊμπολίστρια του Ανατόλια, που πήρε το έπαθλο Forthnet για την καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη, τόνισε ότι «είμαι Ολυμπιακός, αν και έχω μεγαλώσει στην Τούμπα και στη Θεσσαλονίκη»,

Όσον αφορά στην MVP της Α1 πόλο Γυναικών, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, στα 14 της, ανυποψίαστη, επέστρεψε με το χέρι μία μπάλα πόλο στον προπονητή των ΝΟ Χανίων, το καλοκαίρι του 2000, σε μία παραλία, και 11 χρόνια αργότερα είναι η πρώτη πολυτιμότερη παίκτρια της Α1 πόλο Γυναικών. Σε ένα ταξίδι που η ίδια για τις συμπαίκτριές της στον Ολυμπιακό έγινε το σύμβολο αυτού που είναι κατά τη διάρκεια της βράβευσής της: της ομαδικής προσπάθειας. «Μέσω αυτής ήρθε η διάκριση», τόνισε η Χανιώτισσα περιφερειακός.

Έπαθλο Forthnet MVP Α1 βόλεϊ Ανδρών: Δημήτρης Τζούριτς

Έπαθλο Forthnet MVP Α1 βόλεϊ Γυναικών: Έλενα Κόλεβα

Έπαθλο Forthnet MVP Α1 πόλο Γυναικών: Φιλιώ Μανωλιουδάκη

Έπαθλο Forthnet MVP Α1 πόλο Ανδρών: Γιώργο Αφρουδάκη

Έπαθλο Forthnet Rookie of the year Α1 βόλεϊ Ανδρών: Ντίμα Φιλίποφ

Έπαθλο Forthnet Rookie of the year Α1 βόλεϊ Γυναικών: Αλίκη Κωνσταντινίδου

Έπαθλο Forthnet Rookie of the year Α1 πόλο Ανδρών: Μιχάλη Δανούρδη

Έπαθλο Forthnet Rookie of the year Α1 πόλο Γυναικών: Μάγδα Τζίμα

Διαβάστε επίσης

«Ο δυσκολότερος αγώνας»

«Ο δυσκολότερος αγώνας»

Ο δρομέας του Θρύλου Δημήτρης Θεοδωρακάκος παρευρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου για τον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών.

«Πρώτος και μοναδικός»

«Πρώτος και μοναδικός»

Τρελαμένη με τον Ολυμπιακό δήλωσε στη συνέντευξή της στον «ΓΑΥΡΟ» του Σαββάτου η Ανδριάνα Φέρρα...