Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Ο δυσκολότερος αγώνας»

«Ο δυσκολότερος αγώνας»
Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011 - 21:46

Την πεποίθησή τους ότι για μία ακόμη χρονιά ο Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας θα διεξαχθεί υπό απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, εξέφρασαν στη συνέντευξη Tύπου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου οι διοργανωτές και οι υπόλοιποι ομιλητές.

Στην εκδήλωση από πλευράς Ολυμπιακού βρέθηκε ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος, ο οποίος έχει επισημάνει πολλάκις ότι θα αγωνιστεί στην κλασική διαδρομή του 29ου Μαραθωνίου, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, για να βοηθήσει τον Σύνδεσμο να συγκεντρώσει βαθμούς με το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και όχι για να βελτιώσει το ατομικό του ρεκόρ (2 ώρες και 21:44).

Ο δρομέας του Θρύλου δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Αναβαθμίζεται από πέρυσι ο Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας. Ελπίζουμε ότι φέτος θα συμμετάσχει περισσότερο ο κόσμος συνδράμοντας στην προσπάθειά μας για πολύ καλές επιδόσεις σε έναν αγώνα που από τη φύση του είναι ο δυσκολότερος στον κόσμο».

Η συνέντευξη για τον 29ο ΚΜΑ φιλοξενήθηκε στο Ζάππειο, όπου έγιναν παράλληλα και τα εγκαίνια της EXPO, της διεθνούς Έκθεσης του Μαραθωνίου την οποία υπολογίζεται ότι θα επισκεφθούν περισσότεροι από 30.000 άνθρωποι, ενώ στον ίδιο χώρο γίνονται και οι εγγραφές των αθλητών και αθλητριών και γίνεται η παράδοση του απαραίτητου υλικού για τη συμμετοχή τους.

Διαβάστε επίσης

«Ερυθρόλευκες» βραβεύσεις

«Ερυθρόλευκες» βραβεύσεις

Τέσσερα βραβεία από τα 8 που δόθηκαν σε αθλητές της Α1 βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών και της Α1 πόλο Ανδρών και Γυναικών πήγαν σε «ερυθρόλευκα» χέρια.

«Πρώτος και μοναδικός»

«Πρώτος και μοναδικός»

Τρελαμένη με τον Ολυμπιακό δήλωσε στη συνέντευξή της στον «ΓΑΥΡΟ» του Σαββάτου η Ανδριάνα Φέρρα...