Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Λουκέτο στο «Καπαγέρωφ»

Λουκέτο στο «Καπαγέρωφ»
Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011 - 22:20

Θα συνεχίσει να είναι έδρα των ομάδων πόλο Ανδρών και Γυναικών του Ολυμπιακού το «Πέτρος Καπαγέρωφ»; Η απάντηση αποτελεί μυστήριο, καθώς την Παρασκευή το εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά αναμένεται να κλείσει! Και αυτό σημαίνει ότι το ματς του Ολυμπιακού με τον ΝΟ Πατρών, για την 6η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο, αλλά και εκείνο του Εθνικού με τον Ηρακλή, για τη 2η αγωνιστική της Α1 πόλο Γυναικών, που είναι κανονισμένο να διεξαχθεί την ίδια μέρα, δεν έχουν «σπίτι».

Ο κύκλος των κλειστών κολυμβητηρίων είναι μία μάστιγα για τον υγρό στίβο, αλλά οι εξελίξεις είναι τόσο ραγδαίες που συνιστά κυριολεξία ότι κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει. Τούτο δεν συμβαίνει μόνο με το πάλαι ποτέ Παπαστράτειο, αλλά και το ολυμπιακό κολυμβητήριο του Ζαππείου, που εκεί χτυπά η καρδιά της ομάδας κολύμβησης του Ολυμπιακού. Το υδραυλικό πρόβλημα με τη χαλασμένη αντλία και η έλλειψη πετρελαίου- που η διοίκηση του κολυμβητηρίου περιμένει να διευθετηθεί από τη Δευτέρα- έχουν βάλει ήδη λουκέτο στο Ζάππειο, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι κολυμβητές, ανάμεσά τους ο Σπύρος Γιαννιώτης και η Μαριάννα Λυμπερτά να πηγαίνουν στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» για προπόνηση, το οποίο, όμως, θα κλείσει την Παρασκευή. Τα κολυμβητήρια παίζουν το… χαλασμένο τηλέφωνο μεταξύ τους και ο ελληνικός υγρός στίβος (των ολυμπιονικών και των παγκόσμιων πρωταθλητών) έχει σοβαρό πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης

Νικητής ο Θεοδωρακάκος στα 10χλμ.

Νικητής ο Θεοδωρακάκος στα 10χλμ.

Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος πρώτευσε την Κυριακή στα 10 χιλιόμετρα του 1ου αγώνα Ρεματιάς Χαλανδρίου και έδωσε τα… διαπιστευτήριά του ενόψει του 29ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας.