Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Προπονητική πρόκληση

Προπονητική πρόκληση
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011 - 16:08

Ο Στέλιος Φιλόπουλος προσπαθεί να μπει στο πετσί του νέου ρόλου του και να βοηθήσει, από το πεδίο του προπονητή πια, την ομάδα κολύμβησης του Ολυμπιακού. Ο 24χρονος «ερυθρόλευκος»- που από πέντε χρονών κολυμπάει με τον Ολυμπιακό και βρίσκεται υπό την επίβλεψη του Νίκου Γέμελου- ξεκίνησε από τη Δευτέρα στο νέο πόστο του και ελπίζει ότι θα βρει τη φόρμουλα που θα του δώσει έναν αέρα αυτοπεποίθησης. Όχι πως έχει πρόβλημα έλλειψης από αυτή ο κολυμβητής του Θρύλου. Μην μπερδεύεστε, ο τελευταίος χαρακτηρισμός δεν είναι λάθος. Ο «Φιλό» θα είναι στον Ολυμπιακό κατά το παίκτης- προπονητής, αν και το να είναι ο αντ’ αυτού, όταν ο Γέμελος λείπει εφεξής σε ταξίδια για προετοιμασία ή κάποιες διοργανώσεις- το κεφάλαιο «Γιαννιώτης» προϋποθέτει ολοκληρωτική αφοσίωση, διότι για εκείνον οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου (27 Ιουλίου- 12 Αυγούστου 2012) δεν είναι ακόμα μία διοργάνωση, αλλά αυτό είναι άλλη, μακροσκελής, κουβέντα- είναι μία εργασία πλήρους απασχόλησης.

Βεβαίως, ο λόγος γίνεται για έναν άνθρωπο του αθλητισμού και της κολύμβησης που είναι γαλουχημένος από μικρός στα νάματα του πρωταθλητισμού και μάλιστα με εικόνες και παραστάσεις ζηλευτές. Γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου του 1987, τη χρονιά που ο Ολυμπιακός έχασε το πρωτάθλημα στο απίστευτο θρίλερ με τον ΠΑΟΚ- αλλά που πήρε το ποδοσφαιρικό, πριν τα πέτρινα χρόνια- αλλά από εκεί και ύστερα μόνο μία φορά είδε να ξεγλιστρά το τρόπαιο από την Παλιά Λέσχη και την πλατεία Αλεξάνδρας, και αυτή ήταν το 1995, όταν πήγε στη Γλυφάδα. Συν τοις άλλοις, με τους ιθύνοντες του τμήματος κολύμβησης γνωρίζεται και τον ξέρουν από την καλή και από την ανάποδη: για τον Γέμελο ούτε λόγος, ο Σπύρος Μπιτσάκης τον ξέρει από μωρό παιδί, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον έφορο του τμήματος, Γιώργο Παπαδόπουλο. Αυτή η ιδέα, για να μπει στο πόδι του αρχιπροπονητή του Ολυμπιακού, εξεταζόταν εδώ και αρκετό καιρό, για την ακρίβεια πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και εφόσον έδωσε το δικό του «ΟΚ» ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, ήταν δυνατόν να υλοποιηθεί. Ο Ολυμπιακός, αν μη τι άλλο, φροντίζει ώστε τα παιδιά που αγαπούν τον Σύνδεσμο σαν κάτι δικό τους, ιδιωτικό, να μένουν σε αυτόν. Ο συνδυασμός των μελετημένων πράξεων με το συναίσθημα φέρνουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης

Ο Βαζαίος νέος έφορος

Ο Βαζαίος νέος έφορος

Από τον Ολυμπιακό ανακοινώθηκε ότι ο Νίκος Βαζαίος ανέλαβε χρέη εφόρου στο τμήμα της ιστιοπλοΐας...

Ξεκινά η «Θρυλική Ακαδημία»

Ξεκινά η «Θρυλική Ακαδημία»

Η "Θρυλική Ακαδημία Ιστιοπλοΐας" του Ολυμπιακού ανοίγει τις πόρτες της στους εκκολαπτόμενους ιστιοπλόους, για να τους μάθει τα μυστικά του σπορ.

Το φιλί της μεγαλοπρέπειας

Το φιλί της μεγαλοπρέπειας

Το φιλί της Βλάσιτς στην Τσιτσερόβα ήταν η πιο όμορφη στιγμή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στίβου στην Νταεγού.